Kamagra Bombone je savršeni preparat za lečenje ED koji dolazi u pakovanju od 4 tablete, koje se sisaju kao bilo koje bombone i dolaze u ukusima jagode i limuna.

Kamagra bombone naslovna

kamagra bombone cene i usteda

kamagra bombone narucivanje telefonom

FORMULAR ZA NARUČIVANJE

kamagra bombone besplatna dostava 1

Kamagra Bombone – Opšte informacije

KAMAGRA BOMBONE 100mg sa aktivnim sastojkom Sildenafil citratom je lek koji se koristi za lečenje erektilne disfunkcije. To je naprednija verzija brendiranog leka Viagra, koji je proizveo Pfizer.

Ovaj ED lek deluje tako što zaustavlja specifični tip enzima poznat kao PDE5-fosfodiesteraza. Blokiranje ovog enzima omogućava povećani protok krvi u regiji penisa što pomaže pri ostvarenju produžene erekcije penisa. Koristite bombone u kombinciji sa seksualnom stimulacijom u cilju postizanja i održavanja erekcije.

Ovaj preparat je u formi  tableta za žvakanje i jedan je od najnovijih oblika ovog popularnog leka za lečenje erektilne disfunkcije. Lek je dostupan u nekoliko ukusa kao što je ananas, jagoda, menta i limun. Ove meke bombone lako se žvaću u pogodne su za osobe koje imaju poteškoća pri gutanju čvrstih tableta.

Informacije o proizvodu

Kamagra Bombone dostupne su u 4 različita ukusa : ananas, pomorandža, banana i jagoda – sve u jednom blister pakovanju. One su napravljene za muškarce koji ne vole da gutaju tablete ili piju Kamagru u tečnom obliku. Svaka bombona sadrži 100mg Sildenafila. One počinju da deluju već nakon 15 minuta što je prednost u odnosu na konvencionalne tablet za potenciju. One se žvaću ili tope ispod jezika. Kao rezultat ovoga, prodiru veoma brzo u krvotok i samim tim deluju mnogo brže od standardnih tableta.

Aktivni sastojci

Aktivni farmaceutski sastojak prisutan je sildenafil citrat jednak sildenafilu od 100mg.

Kamagra Bombone – Namena

One  su označene kao lek za erektilnu disfunkciju ( ED ili impotencija ).

Doziranje

Uzimaju se ako i kada je potrebno 1 bombonu Kamagre treba sažvakati 20 do 30 minuta pre polnog odnosa. Nemate utvrdjen raspored doziranja.

Vrsta medikamenata

Kamagra bombone pripadaju klasi lekova poznatim po inhibiranju fosfodiesteraze
Erekcija se javlja kada se kroz krvne sudove poveća dotok krvi u penis a količina krvi koja se odliva iz penisa se smanjuje.
Seksualna stimulacija dovodi do proizvodnje i oslobadjanja azot oksida u penisu. Azot oksid onda aktivira enzim gvanilat-ciklazu koji aktivira proizvodnju ciklicnog guanozin monofosfata ( cGMP ). Upravo je cGMP primarno odgovoran za postizanje erekcije utičući na količinu krvi koju krvi sudovi isporučuju i uklanjaju iz penisa.
One inhibiraju enzim fosfodiesteraze-5 ( PDE5) koji razara cGMP. Prema tome sprečavaju razaranje cGMPa i omogućavaju cGMP da se akumulira i istraje duže. Koliko duže istraje cGMP toliko će se produžiti erekcija.

Čuvanje

Čuvati na sobnoj temperaturi van domašaja i vidokruga dece i životinja.

Kamagra Bombone – Mere predostrožnosti

Osobe alergične na sildenafil ne bi trebalo da koriste kamagra bombone. Ne bi trebalo da ih koristite ako uzimate organske nitrate ili druge lekove protiv angine ili za srčane probleme. Takodje ako patite od ozbiljnih srčanih problema posavetujte se sa lekarom oko korišćenja. Trebalo bi da ih koristite sa oprezom ako ste imali srčani udar, moždani udar ili aritmiju, ili ako imate nizak krvni pritisak. Medicinski nadzor je takodje neophodan kod pacijenata čija terapija uključuje korišćenje cimetidina, eritromicina i ketokonazola

Kamagra Bombone – Neželjena dejstva

Najčešća neželjena dejstva Kamagra bombona navedena su u nastavku. Posavetujte se sa svojim lekarom ako bilo koje od ovih neželjenih dejstava duže traju i počnu da vam smetaju:

Ako iskusite bilo koje od sledećih neželjenih dejstava prestanite sa uzimanjem leka i potražite hitnu medicinsku pomoć ili odmah obavestite svog lekara:

 • alergijska reakcija ( otežano disanje; zatvaranje grla; oticanje usana, jezika ili lica; ili koprivnjača );
 • bol u grudima ili nepravilan srčani ritam;
 • oticanje gležnjeva ili nogu;
 • plitak dah;
 • produžena ili ozbiljna vrtoglavica
 • produžena ( u trajanju dužem od 4 sata ) ili bolna erekcija
 • vrtoglavica, mučnina ili angina ( bol, stezanje, nelagodnost, obamrlost ili peckanje u grudima, po rukama, vratu ili vilici).

Druga manje ozbiljna neželjena dejstva čija je veća verovatnoća da će se pojaviti. Nastavite sa uzimanjem Kamagra Bombona i obratite se svom lekaru ako iskusite

 • crvenilo;
 • blagu vrtoglavicu;
 • glavobolju;
 • nazalnu kongestiju (nosno zagušenje);
 • retku stolicu;
 • privremeno plavilo u vidu ili druge anomalije vida; ili
 • svrab ili osip.

Mogu da se jave i nuspojave koje nisu ovde navedene. Obratite se svom lekaru oko bilo koje nuspojave koja vam deluje čudno ili koja vam posebno smeta.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 27 votes
Brand Name
Kamagra
Product Name
Kamagra Bombone - cena od 650 din - Beograd - Najjaca Iskustva
Price
RSD 599
Product Availability
Available in Stock