Kamagra gel sadrži 100mg sildenafila inhibitora fosfodiesteraze-5 i koristi se pri lečenju erektilne disfunkcije tako što pomaže muškarcima da uspostave i održe erekciju kada se seksualno uzbude.

kamagra_gel_cene


 

Kamagra_Gel_Narucivanje

FORMULAR ZA NARUČIVANJE

Kamagra_Gel_Narucivanje_Tekst

Kamagra_gel_besplatna_dostava

kamagra_gel_dostava

Kamagra Oral Gel se koristi za lečenje erektilne disfunkcije (impotencije) kod muškaraca a to je nemogućnost da se postigne i održi čvrsta erekcija pogodna za polni odnos zbog nedovoljnog protoka krvi u penisu.  Medikament opušta krvne sudove u penisu povećavajući protok krvi i izazivajući erekciju koja je prirodna reakcija na seksualnu stimulaciju.  Medjutim, on će delovati samo ako ste seksualno uzbudjeni. Dostupan je u kesicama sa jednom dozom i u raznim ukusima poput banane, ananasa, pomorandze, jagode i vanile.

Delovanje

 Gel  sadrži sildenafil, inhibitor fosfodiesteraze-5 (PDE5).  Sildenafil deluje na erektilno tkivo penisa tako što povećava protok krvi u penisu koja je potrebna da bi se izazvala erekcija.  Tokom seksualne stimulacije azot-oksid se oslobadja u erektilnom tkivu penisa što aktivira enzim gvanilat-ciklaze.  Ovaj enzim povećava nivo hemijskog jedinjenja koje se zove ciklični guanozin monofosfat (cGMP) koji opušta krvne sudove u penisu omogućavajući krvi da popunjavanjem sundjerastog erektilnog tkiva izazove erekciju.

Enzim fosfodiesteraze-5 (PDE5) razara cGMP sprečavajući protok krvi u penis što izaziva gubitak erekcije.  Sildenafil inhibira dejstvo PDE5 što rešava erektilnu disfunkciju omogućavanjem da se prirodnim procesom seksualne simulacije aktivira mehanizam cGMP za postizanje i oržavanje erekcije i brže deluje od tableta jer se brzo apsorbuje u krvi i ispoljava dejstvo nakon 20-45 minuta.

Trajanje

Preparat treba uzeti sat vremena pre planiranog odnosa i u većini slučajeva pomaže u postizanju erekciju u roku od 30 minuta a koja traje oko 4 sata pod uslovom da ste seksualno uzbudjeni.  On ne deluje ako niste uzbudjeni.

Sadržaj

Ovo sredstvo za potenciju sadrži aktivni sastojak sildenafil citrat (100mg/5gm), inhibitor fosfodiesteraze-5 (PDE5) koji se koristi za lečenje erektilne disfunkcije kod muškaraca.

Blaža neželjena dejstva

Najčesća neželjena dejstva posle uzimanja su:

 • glavobolja,

 • vrtoglavica,

 • crvenilo, loša probava,

 • nazalna kongestija,

 • retka stolica,

Ozbiljna neželjena dejstva

 • neuobičajeni srčani ritam,

 • infekcije urinarnog trakta (peckanje ili vruća mokraća, često mokrenje),

 • krv u mokraći,

 • promene u vidu poput zamućenja,

 • plavetnila u vidnom polju ili veća svest o svetlosti,

 • uporna glavobolja ili nesvestica,

 • krvarenje iz nosa.

Kada je ne treba koristiti?

Preparat ne treba uzimati ako:

 • imate alergiju na sildenafil ili neki drugi sastojak Kamagra gela

 • uzimate bilo koje lekove koji sadrže nitrate poput nitroglicerina za anginu jer to može dovesti do ozbiljnog pada krvnog pritiska

 • ako se polni odnos ne preporučuje zbog kardiovaskularnih ili srčanih problema ili ste imali srčani ili moždani udar u poslednjih 6 meseci

 • patite od bolesti jetre

 • imate nenormalno visok ili nizak pritisak

 • patite od bolesti oka poput nearterijske prednje ishemijske optičke neuropatije (NAION), koja uzrokuje gubitak vida ili patite od retinitis pigmentose

 • uzimate lekove koji mogu da reaguju sa Kamagra gelom ili povećaju rizik od pojave neželjenih dejstava, uključujući cimetidin za lečenje čireva, antibiotike poput eritromicina i rifampicina, verapamila ili diltiazema (za visok krvni pritisak), ritonavir ili sakvinavir (za HIV), itrakonazol ili ketokonazol za gljivične infekcije, alfablokatore poput doksazosina za visok krvni pritisak.

Kakva je primena sa drugim lekovima?

Nekoliko lekova reaguju sa preparatom i ne bi trebalo da ih uzimate dok je koristite ili samo nakon razgovora sa vašim lekarom i prema njegovim uputstvima:

Lekovi koji izazivaju ozbiljnu reakciju sa su:

 • bilo koji lekovi na bazi nitrata kao nitroglicerin za anginu

Lekovi koji utiču na dejstvo preparata:

 • cimetidin za lečenje čireva,

 • antibiotici poput eritromicina i rifampicina,

 • itrakonazol ili ketokonazol (za gljivične infekcije),

 • ritonavir ili sakvinavir (za HIV)

Upotreba

Kamagra gel 100mg treba uzeti otprilike sat vremena pre polnog odnosa (izmedju pola sata i četiri sata) i to bez hrane.  Istisnite sadržaj jedne kesice na kašiku i progutajte pa onda popijte čašu vode.  Ukoliko ste obilno ručali pre uzimanja Kamagra gela trebaće više vremena da počne da deluje.  Kamagra gel efikasno deluje od 4 do 6 sati i ne bi trebalo da uzimate više od jedne kesice dnevno i to samo ako planirate da imate polni odnos.

Koliko dugo je treba koristiti?

Treba uzimati samo kada planirate da imate polni odnos; nije zamišljen kao redovni lek.

Čuvanje

Kutiju treba čuvati na temperaturi nižoj od 25°C na hladnom i suvom mestu.

Odricanje

Mi vam pružamo samo opste informacije koje ne pokrivaju sve moguće pravce interakcije ili mere predostrožnosti prema lekovima. Informacije na sajtu ne mogu da se koriste za samolečenje ili samodijagnozu. Bilo kakve specificne instrukcije za određenog pacijenta ili određeno medicinsko stanje treba da budu  u dogovoru i konsultacijom  sa medicinskim radnikom u vezi uzimanja naših preparata.

Mi nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu ili bilo kakvu drugu štetu koja bi mogla nastati kao rezultat korišćenja informacija sa ovog sajta, kao i za posledice samolečenja.

KAMAGRA ORAL GEL (VIDEO)

 

7 comments on “Kamagra Gel Beograd – Prodaja – Najniža Cena – Najbrže Dejstvo”

 1. Imam 35 godina. Ponekad imam problema u sexu kad sam sa novim partnerom. Razgovarao sam sa svojim doktorom, koji je rekao da verovatno nije fizički problem i da treba da budem komunikativniji i opušteniji. Kolega sa malog fudbala mi je dao kesicu Kamagra Gela koju sam odlučio da probam prvom prilikom. Problem je bio rešen, a nema nuspojava. Za drugi put sam odlučio da sam kupim Kamagra Šumeće Tablete preko interneta i one su radile odlično. Uzimam samo pola tablete što je meni više nego dovoljno za mene.

 2. Sa ovog sajta sam naručio Kamagra Gel već 3 puta do sada i uvek mi je paket stizao u roku od 24h. U jednom slučaju pošiljka je bila oštećena u tranzitu od strane kurirske službe i oni su mi ponovo poslali pošiljku potpuno besplatno! Brzina usluge je odlična, naručio sam paket u 17:30h, a bio je u mojim rukama sutra ujutro u10h. Naručivao sam i od drugih online prodavaca ali brzna dostave je varirala.
  Oni su jedni od retkih koji svoje usluge i kvalitet proizvoda drže na konstantno visokom nivou.

 3. Probao sam bar 7 razlicitih što preparata, što tableta za potenciju ali Kamagra Gel je jedan od najboljih, ako ne i najbolji! Efekti se osete već posle 20 minuta a u punoj snazi su za 40 minuta. Erekcija kod mene traje 2,5-3 sata i to samo zato što imam stresan i naporan posao. Bilo bi mi jako teško da uopšte pomislim na sex zbog umora da nema ovog preparata. Naručio sam sa ovog sajta 10 kutijica, čija je cena na tu količinu veoma povoljna, plus i to da dodam da sam dobio još jednu kutijicu gratis!

  Toplo preporučujem.

 4. Naručio sam prvi put ovakav proizvod sa ovog sajta i mogo vam reci da je 100% potentan. Lepo je pakovanje, sa 7 ukusa od kojih mi je svaki odgovarao. Dobio sam ga u roku od 24h ali najbolje od svega što nema neželjenih efekata! Erekcija mi traje nezamislivo duže nego kada sam bez “pomoći prijatelja”. Potrebno mi je samo pola doze, pola kesice da bi efekat bio potpun.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *