Big Penis – tablete za erektilnu disfunkciju i uvećanje penisa, bazirane na najfinijim prirodnim sastojcima.

Big Penis Tablete NaslovnaBig penis cene i usteda slikaBig penis narucivanje telefon

FORMULAR ZA NARUČIVANJE

Big Penis Besplatna dostava slika

Big penis – opšti podaci

Tablete Big Penis poboljšavaju mušku seksualnu sposobnost; tretiraju impotenciju i preranu ejakulaciju i omogućavaju najkvalitetniji mogući seksualni život.

Ovaj proizvod je danas najpopularniji i ima najveću prodaju među zdravstvenim afrodizijacima za muško seksualnio zdravlje. Big penis će potpuno probuditi vašu muškost u seksualnom odnosu i neće ostaviti ženski deo nezadovoljenim. Naprotiv.

Na današnjim muškarcima je veliki deo odgovornosti i na žalost veliki broj osoba nije potpuno zadovoljno svojim seksualnim životom, jer nema dovoljno uživanja u njemu, a opet, ne trude se da urade nešto da to promene.

Prema istraživanjima stručnjaka iz područja polnog zdravlja kod muškaraca, utvrđeno je da osobama muškog i ženskog pola, period da dostignu vrhunac nije isti.

Ako muškarac može da dođe do erekcije, može da postigne i vrhunac, dok se kod ženskih osoba vrhunac postiže ređe, jer one zahtevaju dužu i snažniju stimulaciju.

Neophodna im je strast (u 65% slučajeva ženama je prosek vremena za dostizanje vrhunca  preko 9 minuta, a u 35% slučajeva im je u proseku potrebno preko 13 minuta da postignu vrhunac, dok se muškarci u preko 70% situacija isuviše uzbude).

Najčešće ne mogu da se suzdrže 4-7 minuta, pa se ne postigne ništa a uz to ne zadovolje partnerke koje vape za strastima. Razočaranje kod žena zbog ovakvog stanja stvari je neizbežno.

Big Penis – Sadržaj

Testovi za funkcionalnost pokazuju veoma uspešno delovanje Big Penis tableta na zdravstveno stanje, tako što ublažavaju fizički i psihički umor.

 • Achyranthes biljka napravljena od Poria Cocos Wolf  –  najvažnijeg produkta kao jedan od glavnog sastojka zdravoj hrani,
 • Popria-shangshen – služi za lečenje plućnih krila i slezine, hidrira, oporavlja funkciju strihinije, slezine i srca,
 • Ginseng(Ženšen),
 • Dang Shen ,(Radix codonopsis)

Primena i način upotrebe

Maksimalno i najbolje delovanje postiže se uzimanjem jedne tablete uz čašu vode oko 30-40 minuta pre stupanja u seksualni odnos.

Indikacije

 • povoljan za vrstu erektilne disfunkcije od koje nastaje Yang – bubrežnim nedostatkom,
 • slabu erektilnu disfunkciju,
 • oslobađa i ublažava stres,
 • psihički premor,
 • bol struka i kolena,
 • nizak libido,
 • funkcionalnu impotenciju,
 • učestalo mokrenje,
 • bolove u mokraćnim kanalima,
 • bolest prostate (male abdominalna distenzija) bolesti, kao što su otoci i bolovi na testisima i muška impotencija.

Skladištenje

Preparat držati u originalnoj ambalaži.

Povracaj novca slika 1

Iskustva

Milan Iskustva slika

Ovo je bomba, narode. Prve noći sam uzeo sa pola tablete i bilo je sjajno. Lek deluje kao magija. Sledećeg jutra sam zahvaljujući  desjtvu ostataka Big Penis tablete u telu takođe imao seks.

Kasnije u toku dana, uzeo sam celu tabletu i to je bila greška. Moj penis je bio neznatno čvršći, ali mi je bila potrebna večnost da svršim! Bio sam i previše uzbuđen, o čemu je govorila slika mene kako ležim na krevetu, moje partnerke koja me iščekuje, a ja na leđima pored nje, previše napaljen da bih je kresnuo.

Kada sam konačno uspeo, bilo je žestoko!

Big Penis Tablete Iskustva Milenko

Brinulo me postepeni gubitak  erekcije tokom seksa prethodnih godina. Informacije sa Big Penis forum stranice su mi pomogle da presečemi i odlučim da probam ove tablete. Na kraju sam razgovarao sa mojim lekarom da proverimo da li mi je krvni pritisak normalan i odlučio sam da naručim i probam Big Penis tablete.

Bio sam zapanjen kako prvi put, tako i prilikom narednih odnosa.

Erekcije su se samo nizale a penis mi je bio veći, kao i plima orgazama kod moje partnerke. Mnoštvo tvrdih i produženih erekcija za moju dragu damu.

Ista dinamika nastavila se i narednih dana, i to bez uzimanja druge tablete! U mom slučaju, bilo je dovoljno “dopingovanje” samo jednom nedeljno. Od negativnih efekata mogu izdvojiti malu mučninu, ali je ona zanemarljiva u odnosu na efekte.

Big Penis Tablete Iskustva Petar

Koristim Big Penis tablete mesec dana. Bio sam apsolutno srećan i zadovoljan. Erekcije su bile fantatične. Imao odnos tri puta uzastopno.

Sa jedne strane, sposoban sam da mastrubiram sa više energije. Nisam znao da se to može desiti, ali ejakulirao sam sa takvim dometom i količinom semena, kako nisam ni u ranim tinjedžerskim godinama. Hvala!

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Big Penis
Product Name
Big Penis Tablete
Price
RSD 599
Product Availability
Available in Stock