Cobra 120 mg je jedan od najjačih lekova za mušku impotenciju i erektilnu disfunkciju.

Cobra 120 mg naslovna slika

Cobra 120 mg cene i usteda

Cobra 120 mg narucivanje telefonom

FORMULAR ZA NARUČIVANJE 

Cobra 120 mg besplatna dostava

Cobra 120 mg – Opšte informacije

Cobra 120 mg tablete uzimaju se oralnim putem u slučaju najozbiljnijih erektilnih problema! Većina muškaraca koji konzumiraju ove tablete može uočiti dugotrajniji efekat proizveden korišćenjem tableta, bez bojazni da će izgubiti erekciju ili je pak teško postizati.

Ova tableta pruža produženi efekat u poređenju sa standardnom Kamagra 100 mg tabletom.

Dejstvo uzimanja navedene tablete ogleda se u pojavi sirove seksualne želje i produžene erekcije koja omogućava maksimalni seksualni užitak.

Svaka tableta sadrži 120 mg sildenafil citrata. U pitanju je generik (supstituent) za vijagru koji sadrži sildenafil kao aktivni sastojak.

Primena

Cobra 120 mg tablete koriste se za tretman erektilne disfunkcije i pulmonarne arteijske hipertenzije.

Opis proizvoda:

Glavnu komponentu Cobra tablete za potenciju čini sildenafil. Sildenafil utiče na reakcije usled seksualne stimulacije. Opušta glatke mišiće posredstvom azot oksida, hemikalije koja se normalno oslobađa prilikom pružanja odgovora na seksualnu stimulaciju.

Opuštanje glatkih mišića povećava protok krvi u penis, dovodeći time do pojave erekcije. Sildenafil se koristi za lečenje erektilne disfunkcije (muška impotencija) i pulmonalne arterijske hipertenzije.

Cobra 120 mg – Upotreba:

Cobra 120 mg tablete konzumiraju se 30-60 minuta pre seksualne aktivnosti. Ne uzimajte više od jedne pilule dnevno. Ove tablete nisu afrodizijak, dakle, neće uticati na povećanje seksualnog nagona. Efekti leka ispoljavaju se u kombinaciji sa seksualnom stimulacijom.

Konzumiranje hrane sa većim sadržajem masnoća može odložiti dejstvo leka, dok bi u slučaju  uzimanja Cobra 120 mg tableta trebalo izbegavati unošenje alkohola, grejpfruta i soka od grejpfruta.

Cobra 120 mg – Upozorenja:

Konzumiranje navednih tableta ne preporučuje se osobama koje su doživele

  • srčani udar,
  • šlog, ili pate od visokog ili niskog pritiska.

Ukoliko ste alergični na sildinafil, napomenite to vašem lekaru ili farmaceutu. Starije osobe mogu biti osetljivije na prateće efekte ovog proizvoda. Ukoliko doživite erekciju koja traje više od 4 sata, potražite medicinsku pomoć.

Kontraindikacije

Dok uzimate Cobra 120 mg tablete, ne uzimajte druge lekove za erektilne disfunkcije. Ne unosite tablete ukoliko uzimate lekove koji sadrže nitrate (lekovi za anginu pektoris). Proizvod nije namenjen ženama, deci i pacijentima kod koji je uočena osetljivost na bilo koju komponentu medikamenta.

Neželjeni efekti:

Uobičajeni mogući neželjeni efekti uključuju:

  • glavobolju,
  • crvenilo,
  • gorušicu,
  • uznemirenost stomaka,
  • nazalnu kongestiju,
  • slabost ili dijareju.

Prateći efekti su prolaznog karaktera. U slučaju da uočite alergijsku reakciju, potražite medicinsku pomoć.

Predoziranje:

Cobra 120 mg tablete koristite u skladu sa vašim potrebama. Ne postoji definisano doziranje, zbog čega ne možete pogrešiti prilikom doziranja unosenih količina. Prekoračenje doze: ukoliko mislite da ste uzeli preveliku dozu, potražite medicinsku pomoć.

Simptomi predoziranja obično uključuju bol u grudima, mučninu, nepravilne otkucaje srca i osećaj slabosti.

Čuvanje:

Lek čuvajte na sobnoj temperaturi. Ne ostavljate ga na mestima gde ima vlage. Čuvajte Cobra 120 tablete van dometa dece i ljubimaca.

S poštovanjem: Cobra 120 mg forum

Cobra 120 povracaj novca

Cobra 120 mg – Iskustva

Cobra 120 mg tablete Iskustva Dalibor

Ja sam 36-ogodišnji muškarac zdrave i proporcionalne visine i težine, nepušač. Ne pijem alkohol, vežbam tri puta nedeljno, otac dvoje dece i korisnik Cobra 120 mg tableta.

Na korišćenje me navela moja nemogućnost da postignem potpunu erekciju. Seks je postao stresan zahvaljući nemogućnosti dostizanja nivoa koji sam mentalno očekivao. Obavio sam kompletne urološke preglede, čak i Dopler test. Ništa se nije pokazalo kao “pogrešno”.

Uz prethodnu preporuku, kupio sam Cobra tablete za erekciju i prepolovljivač i odlučio da ih probam i da vidim šta će se desiti. REZULTATI SU RASTURILI! Umesto seksa jednom ili možda dva puta mesečno, vratili smo se na period medenog meseca od tri ili četiri puta nedeljno. Pokazalo se da uzimanje leka na prazan stomak ostvaruje najbolje efekte. Kao i uzimanje 3-5 časova nakon obroka, ili sat-dva posle laganih aerobnih vežbi.

Dakle, pokušajte ukoliko već razmišljate o tome.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 6 votes
Brand Name
Cobra
Product Name
Çobra 120 mg
Price
RSD 599
Product Availability
Available in Stock