Kamagra Gold Tablete 100mg su veoma popularan, uspešan i široko prihvaćen tretman za lečenje erektilne disfunkcije. To je standardni tretman za muškarce koji žele da održe efikasnu erekciju tokom seksualnog odnosa.

Kamagra Gold tablete

Kamagra gold tablete cene

kamagra gold 100mg narucivanje

 FORMULAR ZA NARUČIVANJE

kamagra gold tablete dostava

Kamagra Gold 100mg – Opšte informacije

Sildenafil Citrat je lek koji opušta mišiće i povećava protok krvi kroz mišićne delove tela. Lek se primarno koristi u terapiji erektilne disfunkcije ili impotencije kod muškaraca. Ovaj lek se takodje koristi za unapredjenje efekata vežbanja kod muškaraca i žena bodibildera, kao i za lečenje plućne arterijske hipertenzije.

Ovaj lek ne izaziva erekciju osim ako ne postoji fizička ili psihološka seksualna stimulacija. Sildenafil je dostupan u različitim oblicima poput tableta, tableta za žvakanje, šumećih tableta ili želea.

Kamagra Gold – delovanje

Sildenafil je inhibitor enzima fosfodiesteraze5. Ima mogućnost da kontroliše aktivnost ovog enzima. On zaustavlja aktivnost ovog enzima i poboljšava protok krvi do penisa što ga čini čvrstim i dovodi do erekcije. Koristeći Sildenafil erekcija se može veoma lako postići.

Kada ga treba izbegavati?

Ne smete koristiti Kamagra gold tablete ako:

Koja je preporučena doza?

Uvek uzimajte samo onu dozu leka kako je propisano. Ne uzimajte više od preporučene doze a to je maksimalno jedna Kamagra Gold tableta od 100 mg u roku od 24 časa.

Kamagra Gold – način upotrebe

Progutajte Kamagra Gold tabletu sa punom čašom vode. Uzimajte lek kako je prepisano.

Kada koristiti lek?

Uzimati tabletu 30 minuta pre seksualnog odnosa.

Koliko dugo se uzima?

Budite sigurni da je prošlo 24 sata pre nego što uzmete drugu tabletu. Uzimajte lek onoliko dugo koliko vam doktor prepiše. Ne uzimajte terapiju bez konsultacije sa vašim lekarom.

Šta ako ste uzeli više leka nego što je trebalo (predoziranje)?

U tom slučaju možda će vam biti potrebna hitna medicinska pomoć. U takvim slučajevima obratite se najbližem zdravstvenom centru ili odmah pozovite vašeg lekara.

Šta ako ste zaboravili dozu?

U slučaju da ste zaboravili da uzmete dozu preskočite je i nastavite sa uzimanjem leka prema utvrdjenom rasporedu ukoliko je kasno ali ako je prošlo manje od sat vremena nakon obroka onda možete da uzmete dozu. Ne uzimajte duplu dozu da bi nadoknadili preskočenu dozu.

Kamagra Gold – neželjena dejstva

Obavestite vašeg lekara što je pre moguće ako primetite bilo šta od sledećeg:

 • vrtoglavica,
 • mučnina,
 • bol
 • peckanje u grudima, po rukama, vratu ili vilici
 • skraćen polni odnos
 • bolna erekcija
 • produžena erekcija koja traje duže od 4 sata
 • nagli gubitak vida
 • nagli gubitak sluha
 • nepravilni otkucaji srca
 • oticanje ruku, nogu ili članaka

U gore navedenim slučajevima morate potražiti hitnu medicinsku pomoć Ne uzbudjujte se zbog liste. Možda ćete a možda i nećete iskusiti neželjena dejstva. Ispričajte svom lekaru odmah o gore pomenutim situacijama ako vam se dešavaju.

Kako se primenjuje sa drugim lekovima?

Neki drugi lekovi imaju uzajamno dejstvo na Sildenafil i povećavaju rizik od ozbiljnih problema sa mišićima. Neophodno je da se konsultujete sa lekarom ako uzimate neke od sledećih lekova:

 • Drugi lekovi protiv impotencije kao Avanafil, Vardenafil,Tadalafil
 • Antidepresivi
 • antibiotici kao klaritromicin,eritromicin ili drugi
 • antigljivični lekovi kao što je itrakonazol
 • lekovi za krvni pritisak
 • lekovi za HIV
 • lekovi za hepatitis

Zamolite vašeg doktora za potpunu listu lekova koje treba da izbegavate dok koristite Kamagra Gold tablete jer mogu da ga ometaju i izazovu negativne efekte.

O čemu treba voditi računa?

 • Ne treba prekoračiti dozu koju je prepisao lekar
 • Nikome ne dajte lek
 • Kamagra gold moze da utiče na vašu sposobnost upravljanja motornim vozilima i rukovanja mašinama
 • Ne dajte lek deci ili adolescentima ispod 18 godina
 • Izbegavajte dijete sa visokim procentom masti
 • Izbegavajte alkoholna pića

Zaključak

Kamagra Gold tablete su bezbedne za upotrebu samo za osobe kojima je dozvoljeno da ga koriste. Postoje mere predostrožnosti i upozorenja o korišćenju i ako se zbog vašeg stanja nalazite u krugu osoba koje ne smeju da koriste lek doktor vam ga neće preporučiti.

Doktor će savetovati korišćenje  osobama dobrog zdravstvenog stanja koje pate od erektilne disfunkcije i srednje do visoke anksioznosti.  Kada dobiju uputstva o doziranju pacijenti moraju da ga se pridržavaju do narednog odlaska lekaru.

Kamagra Gold 100 mg može se preporučiti za upotrebu jer iako poseduje sastojke koji mogu dovesti do nekih neželjenih efekata, imaju izuzetan efekat na uspešno lečenje odredjenih stanja ako se poštuje preporučeno doziranje.

Na našem veb sajtu možete nači najefikasnije proizvode za poboljšanje muškosti koji se trenutno prodaju. Rangiranje se zasniva na ključnim faktorima koji uključuju aktivne sastojke, pogodnosti koje nudi, dostupnosti i koliko brzo se postižu efekti. Naravno, svaki proizvod je pažljivo proučavan sa naučne strane da bi se uverili da je klinički dokazano da je efikasan i bezbedan.

Na kraju, mogli smo da ustanovimo sveukupnu vrednost svakog proizvoda za poboljšanje muškosti što nam dozvoljava da ih rangiramo po kvalitetu.

Kamagra Gold povracaj novca

Kamagra Gold 100 mg – Iskustva

Kamagra Gold Tablete Iskustva Branislav

Prema mom iskustvu, Kamagra Gold tablete izuzetno produžavaju erekciju. Pre nego što sam počeo da ih koristim, trebalo mi je da se duga koncentracija na zadržavanje erekcije. Bio sam maksimalno fokusiran na to da li je erekcija dovoljno dobra i čvrsta, što mi je stvralo psihički pritisak.

Od kada ih uzimam uviđam da vise ne osećam strah od gubitka erekcije u momentu, i da sada mogu da se opustim i koncentrišem na  zadovoljstvo žene. Skoro sam zaboravio kako je divno pogledati moju ženu u oči dok doživljava orgazam, što me dodatno stimuliše.

Preparat ima dvostruku korist za mene i zaista je neverovatan lek.

Kamagra Gold Iskutva Janko

Zaista čudesan lek! Neverovatno deluje! Prateći efekti i nisu tako negativni. Imam malu glavobolju, ali je vredno toga. Kamagra Gold tableta  (uzeo sam pola tablete) na prazan stomak ostvaruje najbojle dejstvo.

Ne znam da li su moji problemi fizički ili psihološki (verovatno oba), ali Kamagra ih leči. Doživljavanje vrhunca predstavljalo mi je poteškoću, prva runda seksa bila je u redu. Druga runda zahtevala je malo napora, dok je treću bilo teže, ali ne i nemoguće izdržati. Bio sam spreman i za četvrtu, pa je čak ostajao tvrd i za petu. Ipak, sve to sam mogao da postignem sa osobom koja me je seksualno ubuđivala, na kraju, nije lako biti švaler u 43-oj godini!

Jedini savet koji imam da dam je da ne kažete ženi, ako vam nije supruga, da uzimate tablete za potenciju. Moja seks kombinacija je negativno reagovala. Šta zapravo one žele? Mislim da ne razumem. Vašoj supruzi ili devojci može biti ok ali ne savetujem vam da to govorite ženama sa kojima imate neobavezan seks. Verujte mi.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 18 votes
Brand Name
Kamagra
Product Name
Kamagra Gold Tablete 100mg - cena od 650 din - Najbolja Iskustva
Price
RSD 599
Product Availability
Available in Stock