Malegra 200 mg je revolucionaran lek za impotenciju. On je klasifikovan kao PDE 5 inhibitor, i kao takav je sposoban da eliminiše sve znake poremećaja potencije i dovede seksualnu funkciju kod muškaraca u savršeni balans.

FORMULAR ZA NARUČIVANJE

Malegra 200 mg tablete besplatna dostava slika

Malegra 200 mg – Opšte informacije

Malegra 200 mg je najčešće prepisivan lek koji je dostupan svuda u svetu. Kao i kod drugih formi Sildenafil citrata, ove tablete imaju jako dejstvo na krvotok i cirkulaciju. Lek ima određena neželjena dejstva i kontraindikacije, stoga vas molimo da se pre upotrebe informišete kod vašeg lekara.

Kod ovih tableta za potenciju postoje određene mere opreza i upozorenja oko kojih se treba posavetovati i dodatno informisati sa vašim lekarom.

Delovanje

Tablete sadrže Sildenafil Citrat. Do erektilne disfunkcije najčešće dolazi zbog poremećenog dotoka krvi u penis. Medikament pospešuje dotok krvi u penis i zato je najprepisivaniji lek od strane lekara.

Šta su Malegra 200mg tablete?

To je lek u formi tablete, koji se koristi kod težih stanja erektilne disfunkcije i impotencije. Aktivni sastojak tablete ima daleko manje neželjenih dejstava u poređenju sa drugim lekovima za slične poremećaje.

Kako uzimati Malegra 200 mg tablete?

Tablete se konzumiraju oralno sa čašom vode. Malegra 200 mg tablete treba uzimati 30-40 minuta pre seksualnog odnosa. Dužina optimalnog delovanja je negde od 3 do 4 sata. Treba napomenuti da ne uzimate veću dozu od one koju vam je propisano.

Mehanizmi delovanja Malegra 200 mg tablete

Sildenafil citrat, aktivni sastojak, dovodi do povećanja protoka krvi u muške genitalije i prokrvljuje penis, samim tim i smanjuje arterijske komplikacije.

Sildenafil citrat je klasifikovan kao inhibitor PDE tipa 5 i poboljšava i povećava nivoe cGMP u penisnoj regiji. Smanjenjem cGMP, koja je potpuno normalna, dolazi do problema sa erekcijom, i uzimanjem Malegra 200 mg tableta to stanje se eliminiše.

Malegra 200 mg tablete povećavaju nivoe cGMP i azot oksida u krvi, čime povećavamo protok i opuštamo mišiće oko arterija. Kad su arterije opuštene, povećava se protok u penisnoj veni.

Viši nivoi cGMPa u krvi deluju kao vazolidator, koji dovodi do prokrvljenosti penisne regije i čvrste erekcije kod muškaraca i kao rezultat imamo zdravije odnose.

Instrukcije pri korišćenju

Malegra 200 mg tablete uzimati oralno, 30 do 35 minuta pre odnosa. Nemojte zaboraviti da uzmete dozu i nikako nemojte uzimati veću dozu od propisane.

Ove tablete za potenciju ne pružaju zaštitu od HIV-a i seksualno prenosivih bolesti.

Ako koristite nitrate, nemojte ih uzimati. Ako ste imali neke hirurške intervencije, konustujte vašeg lekara pre uzimanja leka.

Ako uočite neke probleme tokom terapije lekom, momentalno zovite lekara.

Ako imate problema sa doziranjem leka, konsultujte vašeg doktora.

Interakcije sa drugim lekovima

Ovde su navedeni lekovi koji mogu imati određene interakcije sa upotrebom Malegra 200 mg tableta.

 • Nitrati – iso sorbitrat mono nitrat
 • Alfa blokatori – prazocin
 • Lekovi za visok pritisak – amlodipine
 • T.B. – Rifampine
 • ED lekovi – Duloxetine, Fluoxetine
 • Antifungali – ketokonazol, itraconazol
 • Ako imate oštećenja penisnog tkiva

Neželjena dejstva

Najčešći oblik neželjenog dejstva su glavobolje. Uz to moguće su i sledeće pojave:

 • Vrtoglavice
 • Bolovi u mišićima
 • Rumenilo u obrazima
 • Poremećaji sluha
 • Poremećaji vida
 • Zvonjenje u ušima
 • Osetljivost na svetlost
 • Infekcije urinarnog trakta

Ako ste imali bilo kakve probleme sa srcem ili bilo kakvu hirušku intervenciju, konsultujte vašeg lekara. Isto se savetuje i kod bilo kakvih problema urinarnog trakta, pogotovo bolesti bubrega.

Upozorenja i mere predostrožnosti

U slučajevima oboljenja srca, jetre ili bubrega, korišćenje Malegra 200 mg tableta se ne preporučuje.

Većina nuspojava se javlja prilikom dugotrajne upotrebe tableta. Dugotrajno korišćenje sildenafila, aktivnog sastojka, može dovesti do glavobolja, mučnina, povraćanja, crvenila, problema sa varenjem.

Koji god problem da iskusite, javite se vašem lekaru.

Malegra 200 mg tablete su kontraindikovane sa upotrebom:

 • nitrata, poput nitroglicerina,
 • isosorbitrata,
 • mononitrata,
 • amyl nitrata i sl.

Kombinacija Malegra 200 mg tableta sa dapoksetinom često dovodi do nuspojava poput pospanosti, insomnije, drhtanja, generalne slabosti tela, anoreksije i sl.

Tablete nemaju neželjena dejstva na spermu i funkcionisanje centralnog nervnog sistema.

Doziranje Malegra 200 mg tableta

Postoje razne doze ovih tableta, kao što su 25 mg, 50 mg, 100 mg, 200 mg i samo krenite sa najmanjom dozom a 200 mg je ujedno i maksimalna dnevna doza koja se prepisuje.

Malegra 200 mg tablete ne treba uzimati ako ne dolazi do seksualnog odnosa. Tabletu u propisanoj dozi treba uzeti oko pola sata pre seksualnog odnosa.

Ako zaboravite da uzmete vašu dozu, nikako ne duplirati unos. Ako uzmete veću dozu od preporučene i prepisane, momentalno se javite vašem lekaru.

Informacije o bezbednosti

Uz sve date informacije, možemo slobodno reći da smo uvereni u bezbednost i efektivnost u lečenju stanja erektilne disfunkcije koje vam ove tablete mogu pružiti.

Malegra 200 mg tablete i njihova primena

 • Tablete na bazi Sildenafil citrata su najčešće prepisivani lek za probleme sa erekcijom kod muškaraca. Sa Malegra 200 mg tabletama povećavamo protok krvi i postižemo veoma dugu i čzrstuerekciju penisa.
 • Ovaj lek ne štiti od HIV-a i gonoreje, niti drugih seksualno prenosivih bolesti, te preporučujemo korišćenje kondoma kao vida zaštite.
 • Koristite kondome od lateksa za bolje seksualno iskustvo

Čuvanje

Lek čuvati na sobnoj temperaturi.

Tablete čuvati na suvom i mračnom mestu.

Sve lekove, pa i ovaj, držati na bezbednom mestu i dalje od dece i kućnih ljubimaca.

Malegra 200 mg povracaj novca

Malegra 200 mg – Iskustva korisnika

Malegra 200 mg tablete slika Damir Iskustva

Kada sam prvi put iskusio nemogućnost da uspostavljanja erekcije, zabrinuo sam se i rešio da poručim neki lek za ED (erektilnu disfunkciju). Pretraživanjem na internetu, naišao sam na masu pozitivnih iskustava ljudi sa Malegra 200 mg tabletama i rešio sam da ih poručim.

Sjajna stvar je što sam mogao da ih poručim onlajn i ne moram da se cimam do apoteke. Informisao sam se o doziranju, nuspojavama i pravilnom korišćenju.

Efekti su prvoklasni, dobio sam erekciju svega sat vremena od uzimanja tablete. Toplo preporučujem.

Malegra 200 mg tablete slika Svetozar Iskustva

Kad sam napunio 45 godina, shvatio sam šta je erektilna disfunkcija i koje je muke to nosilo sa sobom.

Počeo sam da tražim lek i  informacije na malegra 200 mg forumu.

Na moje iznenađenje, većina onlajn apoteke su preporučivale Malegra 200 mg tablete kao najpouzdanije, najefektivnije i najbezbednije rešenje za borbu protiv impotencije.

Ipak, realnost je bila malo drugačija: ne samo da se pokazao kao dobar lek za impotenciju, već mi je rešio i problem sa prevremenom ejakulacijom. Svakim uspešnim seksualnim odnosom koji imam, sve više i više preporučujem Malegra 200 mg tablete.

Malegra 200 mg tablete Milorad Iskustva 55 godina

Što se mene tiče, ne mogu da prenaglasim koliko mi ove tablete pomogle, jer ne samo da mi je promenila život, već mi je i vratila svu izgubljenu mušku snagu, silu i izdržljivost.

Kompleksna efikasnost ovog leka, ne samo da mi je vratila erekcije, već mi je pomogla i kod prevremene ejakulacije i pomogla mi je da i dalje uživam u zdravom i ispunjenom seksualnom iskustvu.

Sve što je bilo potrebno da uradim je da uzmem jednu tableticu sat vremena pre odnosa i da budem seksualno stimulisan i efekat je ubrzo bio tu.

Dostupnost Malegra 200 mg tableta u onlajn apotekama je dodatna pogodnost, jer sam samo sa par klikova poručio lek koji mi je kompletno promenio život. Definitivno preporučujem ove tablete kao lek koji sugurno deluje.

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Malegra
Product Name
Malegra 200 mg Tablete za potenciju
Price
RSD 1099
Product Availability
Available in Stock