Man King su ekstra snažne prirodne tablete za maksimalno i dugotrajno poboljšanje seksualnih performansi kod muškaraca.

man king tablete

man king tablete cene

man king tablete narucivanje

FORMULAR ZA NARUČIVANJE

man king tablete besplatna dostava

Man King – Opšte informacije

Man King je proizvod namenjen za seksualno zdravlje i sastoji se od biljnihi biljnih i životinjskih sastojaka a razvijen je visokom i novom tehnologijom.

Man King (VIDEO)

Ovaj proizvod aktivira muški polni organ na proizvodnju sperme, podstiče sekundarni razvoj polnog organa, i čini da se osećate jakim, snažnim i punim energije a ne izaziva nikakva nezeljena ili toksična dejstva poput zavisnosti, rumenila, mučnine i glavobolje. Hipertenzija, srčana oboljenja i alkoholna pića ne utiču na rezultat. Ima dobar efekat tokom terapije bolesti prostate.

On je adaptiran prema sačuvanom tajnom lekovitom receptu iz drevne palate sa Tibeta koji se zasniva na potpuno biljnoj pripremi glavnog sastojka kineska gljiva-gusenica i roga jelena sa jedinjenjem od 27 vrsta kineskih tradicionalnih lekovitih biljaka čije su karakteristike poput kratke akcije i produženog dejstva paralelno iste kao i kod farmaceutskih proizvoda.

Man King ima efekat jačanja bubrega i deluje protiv umora. Suštinski hrani telo i oživljava jang zatim prilagodjava funkciju ljudskog tela u potpunosti  i poboljšava imunitet. Dakle, počinje proizvodnju prirodnih hormona u telu, povećavajući lučenje andriola da bi se poboljšala dužina i obim penisa, delujući protiv impotencije, prospermije i seksualnih poremećaja poput hipofunkcije.

Man King – Dejstvo

Ima trajan efekat na proizodnju sperme.  On izrazito asimiliše karakteristični protein muškog hormona i stimuliše srž u kreiranju funkcija krvi. Može da ubrza rast krvnih zrnaca i akumulira spermu.

Indikacije

Prilagodjava se slučajevima kao što je poboljšavanje funkcije muških žlezda koje regulišu seksualnu želju.

Man King – Upotreba

Sekundarna funkcionalna impotencija, prostatitis izazvan živčanom rastrojenošću ili duhovnošću ili drugim problemima vezanim za impotenciju.

Mere opreza 

Maloletna lica trebaju biti obazriva. Ne sme se koristiti više puta u 24 sata. Ako se erekcija javlja previše često ili traje previše dugo popijte čašu vode.

Man King – Način primene i doziranje

Uzima se oralno pola sata pre polnog odnosa.

Efikasno dejstvo i doziranje

30 minuta pre polnog odnosa.

Man King – Glavni sastojci

Rog jelena:

  • Povećava proizvodnju sperme, ojačava srž, jača tetive i kosti, dobro utiče na jang, obogaćuje krv i poboljšava zdravlje.

Jelen sika:

  • dobro utiče na bubrege, jača jang, ojačava Ki, poboljšava proizvodnju sperme, fokusira se na lečenje impotencije, nedostataka bubrega, zujanja u ušima i umora.

Divlji žen-šen:

  • jača funkciju gonade i ima očigledno terapeutsko dejstvo na oblik impotencije izazvan preranom ejakulacijom.

Epimedijum biljka:

  • poboljšava seksualnu funkciju, podstiče izlučivanje sperme,  povećava količinu sperme, stimuliše čulni nerv i povremeno uzbudjuje.

Muški moljac svilene bube:

  • Muški moljac svilene bube se poštuje kao božanski insekt i ima funkciju snaženja jetre i bubrega, jačanja janga a bori se protiv starosti.

Rhodiola:

  • okrepljujuća biljka nedavno otkrivena još uvek na intenzivnom proučavanju u inostanstvu.

Morski konjić:

  • očigledno poboljšava težinu prostate, semenih vezikula i levator anija, bori se protiv starosti.

Neželjena dejstva

Svi lekovi mogu da izazovu neželjena dejstva ali se kod većine ljudi ne ispoljavaju ili se samo ispoljavaju beznačajna neželjena dejstva.

Mere predostrožnosti

  • Za pacijente sa srčanim oboljenjima, infarktom miokarda, smetnjama u radu jetre ili bubrega, trudnice i decu.
  • Apsorbuje se kroz limfni sistem.  Nema nikakav uticaj na funkciju jetre.

Čuvanje

ManKing čuvati na sobnoj temperaturi izmedju 15 i 30 stepeni celzijusa, nikako na vlažnom, toplom i osvetljenom mestu. Čuvati van domašaja i vidokruga dece.

Sadržaj

3.800mgx10 kapsula

Rok trajanja

3 godine

Man king povracaj novca

 

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 28 votes
Brand Name
Man King
Product Name
Man King tablete – cena već od 1400 din – Beograd
Price
RSD 1099
Product Availability
Available in Stock