P Force Fort je najjači lek za održavanje maksimalne potencije sastavljen od glavne komponente Sildenafil Citrat 150 mg. On potpuno eliminiše erektilnu disfunkciju kod muškaraca i gde seksualni odnos može da traje bukvalno satima..

P-Force Fort tablete

P force fort cene i usteda

p force forte narucivanje sms ili poziv

FORMULAR ZA NARUČIVANJE

p foece forte tablete besplatna dostava

P Force Fort – Opšte informacije

P Force Fort 150mg onemogućava proizvodnju hormona pod nazivom PDE5. On opušta krvne sudove koji okružuju penis kako bi omogućili povećan protok krvi tokom seksualnog odnosa. Kada ga koriste, muškarci mogu lako dobiti i odžavati čvrstu erekciju nakom seksualne stimuliacije.

Dobićete erekciju samo nakom seksualnog uzbudjenja i erekcija će proći sama od sebe.

Čak i ako imate probleme sa erektilnom disfunkcijom duže vreme, tablete će odmah početi da deluje.

Erektilna disfunkcija je naziv stanja kada se enzim cGMP zameni drugim enzimom – PDE5 (fosfodiesterazom tip-5). PDE5 enzim razbija cGMP i zauzima njegovo mesto. Protok krvi je ograničen enzimom PDE5 koji dovodi do uzroka problema sa erekcijom kod muškaraca. Krv je neophodna zapostizanje erekcije, a P Force Fort 150mg zaustavlja PDE5 enzim, poboljšavajući protok krvi do penisa.

Područje penisa ispunjeno krvlju olakšava mučkarcima da postignu erekciju. Preparat takođe oslobađa cGMP u telu jer bi bez toga erekcija nemoguća.

P-Force Fort 150 mg – Delovanje

Preparat je namenjen samo za muškarce starije od 18 godina. Starosno doba nije bitno. Bez obzira na uzrast, preparat je preporučen za sve muškarce koji pate od erektilne disfunkcije.

Da li je namenjen za žene i decu?

Ne. Žene i deca dolaze u opasan rizik po zdravlje ako uzmu ovaj lek. Savetuje da se preparat drži van njihovog domašaja.

Zašto je P Force Fort150mg popularan tretman za probleme erektilne disfunkcije?

P Force Fort 150mg može početi da deluje u roku od 15 minuta. On je popularan tretman za ED probleme, jer je naučno dokazano da pomaže kod oko 87% muškaraca koji imaju seksualne poteškoće.

To je bio prvi FDA odobren tretman za probleme sa erektilnom disfunkcijom i ima dugu istoriju uspeha.

Klinička ispitivanja iz celog sveta pokazala su tablete veoma efikasne tretman za probleme sa ED. Svaka doza traje do četiri sata, a neki muškarci mogu imati i više erekcija iz samo jedne doze.

P Force Fort – Upotreba

Preporučljivo je P Force Fort 150mg uzimati sa vodom. Pilulu progutati celu sa vodom. Izbegavati uzimanje drugih tečnosti, jer se lek najbrže rastvara u krvi samo sa vodom.

Ne treba uzimati više od jedne pilule u jednom danu.

Najbolje deluje ako se popije oko sat vremena pre seksualne aktivnosti. Da biste dobili erekciju, morate biti seksualno stimulisani. Lekari obično preporučuju uzimanje 50 mg(trećinu tablete) na dan, ali doziranje može biti smanjeno na 25 mg(1/5 tablete) ili po potrebi povećano na 100 mg.

Ne uzimajte više od jedne doze svakih 24 sata.

Ne možete ga uzimati istovremeno sa drugim medikamentima koji se koriste za lečenje ED kod muškaraca.

Ne bi trebali da uzimate P Force Fort 150mg sa obrokom sa visokim sadržajem masti, jer to može smanjiti efikasnost leka. On vas ne štiti od seksualno prenosivih bolesti.

Da li se može uzeti na prazan stomak?

Da, apsolutno. U stvari, poželjno je popiti pilulu na prazan želudac. Uzimanje leka nakom unošenja hrane može usporiti i odložiti njegovo dejstvo.

P Force Fort 150mg – neželjeni efekti

Neželjeni efekti od uzimanja P Force Fort 150mg su obično vrlo mali. Tipični neželjeni efekti uključuju: glavobolju, nemiran želudac, probleme sa vidom, vrtoglavicu, osteljivost na svetlost, suvu kožu i osip.

Retki, ali ozbijni neželjeni efekti uključuju probleme sa: sluhom, privremeno slepilo i trajnu erekciju. Ako imate neki od ovih neželjenih efekata nakom uzimanja, odmah potražite medicinsku pomoć.

P Force Fort 150mg – Mere predostrožnosti

Pre početka korišćenja P Force Fort 150mg tableta, posavetujte se sa svojim doktorom o vašoj medicinskoj istoriji. Obavestite vašeg lekara ako imate visok krvni pritisak, probleme sa bubrezima, probleme sa jetrom, anemiju srpastih ćelija, kancer (rak), poremećaj krvarenja ili ako vaš penis ima anatomske deformacije.

Ako niste sigurni da li je bezbedno po vas i vaše zdravlje da uzimate ove tablete za potenciju, zakažite pregled kod svog lekara.

P Force Fort 150mg – Kontraindikacije

Ne možete uzimati preparat ako uzimate azotne oksidne lekove kao što su nitroglicerin, izosorbid, dinitrat ili nitroprusid. Pre nego što uzmete P Force Fort 150mg, obavestite svog lekara o svim prepisanim lekovima koje uzimate, kao i o onim bez lekarskog recepta.

Ako trenutno uzimate kinidin, cimetidin, antifugale, niacin, eritromicin, lekove za hipertenziju ili lekove koji se koriste za lečenje i tretman AIDS infekcije, nemojte ga uzimati.

Koja je razlika između P Force Fort 150mg i Sildenafila?

Sildenafil citrat je aktivni sastojak P Force Fort 150mg i dostupan je u generičkoj, nepečatiranoj tableti. Generički lekovi sadrže isti aktivnii sastojak i podjednako su efikasni medicinski ekvivalenti kao i brendirani proizvodi, ali su dostupni po nižim cenama. Generički proizvodjači moraju da dokažu da su medicinski identični brendiranom proizvodu.

Oni nude isti kvalitet, snagu, stabilnost i efikasnost. Opšti lekovi su obavezno da zadovoljavaju iste standarde sigurnosti, kvaliteta i efikasnosti kao što su brendirani lekovi. Za dobijanje odobrenja od strane Evropske agencije za lekove i MHRA, generički lek mora biti“ bioekvivalentan” proizvodu porekla.

Da li ću imati neželjena dejstva ako koristim P Force Fort 150mg?

Svaki lek ima potencijal za neželjene efekte. Srećom on je siguran i efikasan za većinu muškaraca. Mnogi muškarci koji imaju neželjene efekte, nisu previše zabrinuti da bi prekinuli njegovo korišćenje. Retko, muškarci doživljavaju ozbiljnije neželjene efekte.

Najčešći efekti su glavobolja, privremeni problemi sa vidom i bol u stomaku.

Uzimanje P Force Fort 150mg sa hranom i alkoholom

P Force Fort 150mg se može uzimati sa hranom ili bez nje, ali možda će te otkriti da lek ne počinje odmah da deluje ako se uzme nakon obilnog obroka. Konzumiranje alkohola može privremeno da utiče na vašu sposobnost da postignete erekciju.

Preporučuje se da izbegavate da pijete alkohol pre nego što uzmete P Force Fort 150mg kako biste izvukli maksimalnu korist od svog leka.

Koliko je potrebno da P Force Fort 150mg počne da deluje?

Treba da uzmete tabletu oko 1 sat pre seksualne aktivnosti. Medjutim, možete ga uzeti izmedju 30 minuta i 4 sata pre planirane seksualne aktivnosti ako je potrebno. Može se uzimati sa ili bez hrane.

Ako uzmete tabletu nakon što pojedete visoko kaloričan obrok, možda će trebati više vremena kako bi počeo da deluje.

Šta se može desiti ako se nitrat kombinuje sa lekom?

Nitrati su užasna kombinacija sa P Force Fort 150mg za zdravlje. Proverite sa svojim lekarom da ne uzimate nitrate u bilo kom obliku. To može dovesti do ozbiljnih problema sa zdravljem.

Da li je pušenje poželjno posle uzimanja P Force Fort 150mg?

Nije.

P Force-Fort – Čuvanje

Sobna temperatura izmedju 15 i 30 stepeni Celzijusa je odgovarajuća za skladišćenje i čuvanje ED lekova. Ekstremne temperature smanjuju životni vek lekova. Moraju biti u hermetički zatvorenoj ambalaži, gde je lek siguran od bilo kakvih spoljnih atmosferskih prilika. P-Force Fort 150mg ima daleko veće šanse da izgubi efikasnost ako su toplota, svetlost i vlaga u kontaktu sa njim.

Zbog toga lek čuvajte na mračnom i hladnom mestu. Pilule kojima je istekao rok trajanja treba pravilno ukloniti.

P foece fort povracaj novca

P Force Fort – Iskustva

P Force Fort tablete Iskustva Dragan

Prošle nedelje imao sam svoje prvo iskustvo sa P Force Fort tabletama. Star sam 49 godina, tokom proteklih 5 ili više godina, imao sam poteškoća sa održanjem erekcije.

Odličnog sam zdravlja, bez većih zdravstvenih problema.

Tablete imaju dozu od 150mg mi  ali sam odlučio da počnem sa dozom od 50 mg(1/3 tablete). Oko 30 min kasnije pojavilo mi se blago crvenilo na licu i malo mi je curio nos. Bez glavobolja ili iskustva plavetnila. Da vam kažem, ova stvar deluje. Bar u mom slučaju, omogućava pojavu i održanje erekcije.

Razlika je tako dramatična da sam istinski zapanjen. Budući da nisam mogao da imam seksualne odnose  nekoliko godina, presrećan sam zbog tog povraćenog (seksualnog) aspekta mog života.

Koristio sam P Force Fort četiri puta od tada, uvek uz slične efekte. Zapazio sam da tablete brže deluje na prazan stomak i kada ne pijem alkohol. I dalje uzimam dozu od 50 mg(1/3), budući da se pokazala kao manje-više idealna. Sada, po prvi put od kada sam bio u mojim ranim dvadesetim, mogu da imam seks dva puta dnevno.

Ovo je zaista izvanredan lek.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 36 votes
Brand Name
P Force Fort
Product Name
P Force Fort 150mg
Price
RSD 1099
Product Availability
Available in Stock