Stud sprej glavna slika
Stud sprej cene i usteda slika
Stud sprej kapi narucivanje telefonom
Stud sprej besplatna dostava slika

Produžite svoj seksualni odnos i odložite ejakulaciju – STUD Sprej

Ukoliko imate probleme sa preranom ejakulacijom i želite da produžite trajanje seksualnog odnosa, STUD sprej je pravi izbor za Vas! Napravljen je od supstanci biljnog porekla, a u kombinaciji sa lokalnim anastetikom uspešno blokira nadražaje u nervima polnog organa, čime se sprečava prerani orgazam kod muškaraca.

Lokalni anastetik blokira provodljivost jona natrijuma, odnosno kanale natrijuma.

Putem fizičkog zatvaranja  transmembranske pore i kontakta sa transmembranskim heliksom, sprečava se nadražaj tokom seksualnog odnosa, što dovodi do „prirodnog“ odlaganja orgazma.

Ono što karakteriše ovaj proizvod jeste princip koji je zasnovan na prirodnom mehanizmu i kombinaciji lokalnog anastetika sa određenim supstancama iz biljnog sveta.

Povrh svega, STUD sprej ne izaziva nikakve nuspojave niti probleme, čak ni nakon dugogodišnje upotrebe!

Rešite se prevremene ejakulacije!

Prevremena ejakulacija je čest problem kod muškaraca, koji dovodi do toga da lepša polovina ostane nezadovoljena. Opšte je poznato da ženama treba produžena stimulacija kako bi dostigle vrhunac.

Ovo često dovodi do frustracija ili svađa, jer loš kvalitet seksa može biti poguban za vezu ili brak.

STUD sprej dolazi kao najbolje rešenje za ovaj problem, po pristupačnoj ceni i zaista efikasnim rezultatima!

Zašto Vam STUD sprej treba?

Ovaj sprej je namenjen svim muškarcima koji su stariji od 18 godina, a koji imaju određene probleme po pitanju kvaliteta prilikom seksualnog odnosa.

Nekada se problemi javljaju zbog psihičkog stanja, što zbog stresa, traume ili nekih drugih psihičkih poremećaja i znatno utiču na kvalitet života muškarca i žene.

Treba napomenuti da STUD sprej mogu koristiti i muškarci koji nemaju problem prerane ejakulacije, bez bojazni o mogućim posledicama.

Ipak, proizvod je prvenstveno namenjen muškarcima koji:

  • Imaju problem prevremene ejakulacije
  • Imaju preveliku osetljivost polnog organa
  • Ne mogu da izdrže dužu seksualnu aktivnost
  • Imaju psihičke probleme koji im ometaju seksualnu aktivnost
  • Imaju problem sa samopouzdanjem
  • Ne mogu da nađu rešenje za svoj problem.

Bez obzira da li su Vaše poteškoće prouzrokovane psihičkim problemima ili jednostavno imate jako osetljiv polni organ zbog čega veoma brzo svršite, STUD će definitivno da Vam popravi kvalitet seksualnog zdravlja i produži trajanje seksualnog odnosa.

Vaša partnerka će biti prijatno iznenađena kada vidi da niste svršili već nakon par minuta seksa, a Vi ćete ponovo dobiti samopouzdanje i dokazati da ste pravi muškarac!

Kako deluje?

Prvenstveno treba napomenuti da STUD sprej ne proizvodi nikakva neželjena dejstva niti kontraindikacije.

Pored toga, napravljen je da se koristi veoma lako i diskretno, tako da iako želite da sakrijete činjenicu da ga koristite, to je moguće zbog načina upotrebe.

Kako smo i rekli ranije, STUD sprej se sastoji od komponenti koje dolaze isključivo iz biljnog sveta, koje u kombinaciji sa lokalnim anastetikom utiču na nervne završetke penisa, i uspešno ih blokira u svrhu produžavanja seksualnog čina, odnosno odlaganja orgazma.

Tačnije, lokalni anastetik zaustavlja akcioni potencijal sprečavajući jone natrijuma da prolaze, što eliminiše mogućnost prerane ejakulacije.

Na taj način se produžava vreme seksualnog odnosa i postiže se mnogo intenzivniji odnos.

Da li STUD sprej proizvodi negativne posledice?

Ne. Mnogobrojna istraživanja i slučajevi su dokazali da ovaj sprej ne proizvodi nikakve nuspojave ili negativne posledice.

Čak ni u kombinaciji sa nekim drugim lekovima iste namene.

Svi sastojci su isključivo prirodnog porekla, i lek ne sadrži ni jednu komponentu koja je dobijena veštačkim putem.

U isto vreme, ne postoje ni dokazi koji ukazuju da osobe koje imaju srčana ili neka druga obolenja ne smeju da koriste ovaj sprej.

Ali radi prevencije, ukoliko bolujete od neke bolesti ili uzimate lekove, najbolje bi bilo da se posavetujete sa lekarom kako bi bili sigurni da ovaj proizvod neće izazvati kontraindikaciju.

Stud 100 upotreba, kako se koristi?

STUD sprej se jako lako koristi i sve što treba da uradite jeste da sprej našpricate na polni organ, 5 minuta pre samog seksa.

Možete i da ga koristi uz bilo koju vrtsu kondoma, bez bojazni o kontraindikacijama ili mogućim problemima.

Treba napomenuti takođe i da sprej treba promućkati pre upotrebe kako bi se ostvarili najbolji efekti. Kada govorimo o doziranju, treba reći da sprej treba naprskati 5 do 6 puta i utrljati dobro pre seksa.

Takođe se ne preporučuje doza veća od navedene. Iako ne postoje dokazi o predoziranju ili štetnim posledicama, konzumenti bi trebalo da se pridržavaju propisane dnevne doze.

U svakom slučaju, korištenje više od propisane doze neće proizvesti jače i produžene efekte leka.

Kako se skladišti?

Kao i svaki preparat, STUD sprej se treba skladištiti u originalnom pakovanju na mestu koje je suvo i koje je tamno, odnosno nije izloženo direktnoj sunčevoj svetlosti.

Direktna sunčeva svetlost može da izmeni strukturu u sadržaju i da sprej postane neupotrebljiv.

Takođe se preporučuje da lek ne skladištite u kupatilu jer vlaga može da prodre i kroz bočicu u kojoj se sprej nalazi te da umanji njegovau efikasnost i učini ga beskorisnim.

STUD sprej koristite do datuma naznačenog na bočici i uklonite ga ukoliko rok trajanja istekne.

Kako naručiti STUD sprej?

Na našem sajtu možete da naručite STUD sprej putem formulara za naručivanje.

Unesite tačne podatke (ime,prezime, broj telefona i adresa) u polja i potvrdite.

Proizvod na Vašu adresu stiže u roku od 24h od momenta naručivanja. Drugi način jeste da nas pozovete na broj telefona te da usmenim putem date podatke kako bismo Vam poslali proizvod.

Važno je da ostavite tačan broj telefona, jer u suprotnom kurir neće moći da uruči paket.

Česta pitanja

Ova sekcija sadrži neka najčešća pitanja po pitanju ovog spreja. Ukoliko ne nalazite odgovor na svoje pitanje, možete nas slobodno kontaktirati kako bi saznali ono što Vas interesuje.

Šta je STUD sprej?

To je prirodni sprej koji muškarcima pomaže kod rešavanja problema prevremene ejakulacije, kao i nesposobnosti da se erekcija održi. Sve supstance su biljnog porekla i koriste se u kombinaciji sa lokalnim anestetikom.

Da li postoji Stud sprej uputstvo?

Sprej za prevremenu ejakulaciju se na polni organ, prskanjem. Napršćite penis 5 do 6 puta, cc 5 minuta pre same seksualne aktivnosti.

Da li proizvod daje brze rezultate?

Već nakon 5 minuta ćete videti rezultate i biti oduševljeni! Kao i Vaša lepša polovina!

Da li STUD 100 sprej proizvodi negativne posledice ili nuspojave?

Do sada ni jedno, od bezbroj istraživanja, nije pokazalo da lek može proizvesti nuspojave ili negativne posledice.

Cena proizvoda?

Jedna bočica je 30ml zapremine i košta 1800 dinara, odnosno 15 evra.

Kako šaljete proizvod?

Sve proizvode šaljemo putem kurirske službe. Proizvod se šalje u diskretnom pakovanju tako da niko osim Vas ne može da zna šta je u paketu. Ne zaboravite da Vas kurir zove pre dolaska na adresu, te morate ostaviti ispravan broj telefona kako biste dobili paket.

povrat novca

Stud 100 iskustva

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
STUD
Product Name
Stud sprej 100
Price
rsd 1099
Product Availability
Available in Stock