Titan Gel je spasio hiljade brakova koji su zapali u krizu zbog nezadovoljavajućeg seksa.

Titan Gel slika
titan gel cene slika
Titan Gel narucivanje telefonom slika

FORMULAR ZA NARUČIVANJE

Titan Gel Besplatna Dostava

Titan Gel – Sve informacije

Nedavna studija je otkrila alarmantnu istinu.

Ispostavilo se da ima mnogo žena koje ne doživljavaju orgazam kada imaju seks. U 90% slučajeva to je zbog činjenice da muški organ nije dovoljno velik.

Titan Gel je velika tajna čuvana od strane obdarenih glumica u filmovima za odrasle i već je dostupna u Srbiji!

Njegova revolucionarna formula sadrži samo prirodne sastojke i rezultati su jasni već od prvih nekoliko dana.

Titan Gel – Kako prepoznati original – Kako nanositi (VIDEO)

Titan Gel – Kako nanositi – Cena – Prodaja – Iskustva – Upotreba – Forum

Veći penis i snažnije erekcije – Zašto da se odlučimo za Titan Gel?

Želeli mi to da priznamo ili ne, seksualna satisfakcija u vezi je jednako važna, ako ne i važnija od bilo kog drugog aspekta veze. Možete naći partnera vaših snova, ali ako ne možete da se pokažete kada je bitno, cela romansa može da nestane.

Titan Gel slika

Često zbog male veličine penisa ili slabašnih erekcija muškarci ne uspevaju da „odrade posao“. To ih čini tužnim, posramljenim i nesigurnim, ali najbitnija stvar je da često ne uspevaju da smognu snage da se suoče sa problemom već nastoje da beže od njega.

Uopšteno govoreći, apsolutno nema čega da se stidimo.

Zbog stresa, loših životnih navika i godina, možemo se suočiti sa problemima seksualne performanse. Da bi se vratila normalna funkcija, ponekad nije dovoljno samo promeniti navike i način života. Šta više, ako na to dodamo i nezadovoljstvo sa dužinom vašeg penisa, dobro je znati da više ne moramo ići na operaciju.

Rešenje je mnogo jednostavnije, jeftinije i prijatnije.

Upoznajte Titan gel Original.

To je novi suplement koji ne samo da vidno uvećava vaš penis u roku od svega nekoliko nedelja, nego i vraća vašu nekadašnju snagu i podiže samopouzdanje.

Hajde da se malo bolje upoznamo sa tim kako deluje.

Šta je Titan Gel?

Titan gel je tečnost koju bi trebalo da nanosite na genitalnu regiju. Kao što je navedeno, on pomaže uvećanju vašeg penisa i do 7 cm za svega 4 nedelje. Sadrži kompletno prirodne sastojke koji uz to i rešavaju probleme erektilne disfunkcije i podižu seksualne mogućnosti.

Titan gel deluje slično kao i neki drugi suplementi. Prvo i najbitnije, on povećava količinu krvi koja dolazi u penis. Kao rezultat toga, dobijate dugotrajnije erekcije i veći penis.

Uz sve to Titan gel gel za povećanje muškog polnog organa omogućava čvršće erekcije. Treba napomenuti, da gel ne smeju koristiti ljudi sa određenim medicinskim stanjima i problemima. Svakako, od izuzetne važnosti je da se posavetujete sa vašim lekarom da li bi trebalo i da li smete da koristite ovaj suplement, jer svi smo mi različiti i možemo drugačije odreagovati na određene sastojke.

Dodatna zanimljivost je da Titan gel takođe pomaže organizam u povećanju proizvodnje testosterona, povećava mobilnost i produktivnost spermatozoida i povećava nervnu provodljivost genitalne regije.

Koji su efekti i koje rezultate Titan Gel pruža?

Koristeći Titan Gel redovno, možete postići impresivne rezultate koji sigurno neće proći neopaženo od strane vašeg partnera.

Ova metoda povećanja penisa može doneti sledeće koristi:

 • Povećana muževnost i čvrstoća
 • Povećano seksualno zadovoljstvo
 • Duže erekcije za trajanje odnosa i do 3 sata
 • Poboljšanje odnosa sa devojkom  / ženom / ljubavnicom / Partnerom
 • Više intenzivnijih i dugotrajnijih orgazama
 • Veća verovatnoća za ostvarivanjem vaginalnih orgazama i višestrukih orgazama
 • Pojačanje libida
 • Povećanje proizvodnje testosterona
 • Osetljiviji penis za povećanje zadovoljstva
 •  Vraćanje vere u sopstvene seksualne sposobnosti i mogućnosti
 • Pojačana lubrikacija za lakšu penetraciju
 • Ne lepi se, ne ostavlja fleke na garderobi i posteljini
 • Nema nuspojave i neželjene reakcije
 • Potpuno je prirodan lek

Titan Gel Sastav

Ekstrakt epimedija – izvor flavonoida, alkaloida, glikozida (kvercetin, ikarizid, icarien, epimedini); sadrži steroide (beta-sitosterol, kampesterol, saponina. To je  najcenjeniji osnaživač u drevnoj kineskoj medicini; prevashofdno  se koristi za održavanje seksualne aktivnosti.

Njegov list se upotrebljava u  kineskoj medicini koriste kao afrodizijak koji dovodi do lučenje hormona i efikasan je kod erektilne disfunkcije. Potiče povećanu sekreciju prostate. Semena tečnost sadrži više održivih spermatozoida, povećavajući čovekovu sposobnost da dodje do oplodjenja.

Ekstrakt čička – podstiče celokupno trajanje seksualnog odnosa, osigurava normalan nivo testosterona i zaustavlja process koji dovodi do nedostatka testosterona u krvi, odgovoran je za seksualnu želju;

Lišajevi – poboljšavaju protok krvi i sprečavaju zagušenje;

Peruanska Maka je najbolji prirodni afrodizijak. Kada se koristi ovaj lek, problem sa potencijom se rešavaju u roku od sedam dana. Takodje se povećava pokretljivost spermatozoida.

Međutim, pre nego što počnete da je uzimate, morate biti pregledani  od strane medicinskog osoblja i saznati uzrok poremećaja, koji je često povezan sa poremećajem rada srca i krvnih sudova.

Ako je impotencija privremena, peruanska Maka će vam pomoći da veoma brzo rešite problem.

Delovanje i način upotrebe

Sa savršeno odabranim sastojcima, Titan gel upotreba deluje na tri nivoa.

 1. Pruža telu hranljive komponente koje utiču na libido i dovode do povećanja proizvodnje sperme 
 2. Dovodi do povećanja protoka krvi kroz penis.
 3. Stimuliše dodatnu proizvodnju testosterona u telu.

Titan gel poboljšava sve aspekte seksualnog života jačajući potenciju sa momentalnim efektom po nanošenju. Ovaj gel ne ostavlja fleke po odeći i možete ga koristiti kad god to želite, pa i u momentu pred očekivani seksualni čin.

Sastav Titan Gela je potpuno prirodan, savršeno ukombinovan za ostvarivanje najboljih rezultata. Stoga ne brinite, multikompleks prirodnih sastojaka, uglavnom biljnog porekla, čini ovaj proizvod savršeno bezbednim.

Prvi rezultati primene pojavljuju se  od 2 do 3 nedelje od početka upotrebe. U početku dolazi do izražaja u čvrstini penisa i u produženju seksualnog odnosa. Nakon što ovaj proizvod koristite oko 30 dana, vaš penis se može sigurno povećati za 4 centimetara.

Revolucionarna priroda gela je da on poboljšava dotok krvi u kavernozni organ penisa, što je ključno za povećanje penisa. Nanošenjem kreme možete postići znatno ubrzani njen efekat kombinujući je sa vežbama koje dodatno mogu podstaći rast penisa (dužina i obim). Ova kombinacija (krema + vežbe) daje odgovor na pitanje kako koristiti Titan Gel za postizanje maksimalnog efekta.

Titan gel upotreba

Gel bi trebalo naneti na čisto telo, te pre nanošenja dobra ideja bi bila da se istuširamo.

Kada budete spremni da probate ovaj gel, ostvarite erekciju ili ako to nije moguće rukom izdužite penis. Zatim istisnite do 2 ml tečnosti iz bočice i ravnomerno i u tankom sloju utrljajte po celoj površini penisa. Dobro utrljajte da se ravnomerno apsorbije. Uz to, dobro bi bilo da radite i određene vežbe za izduživanje koje su dostupne na zvaničnom sajtu proizvoda.

Ovu proceduru je potrebno ponavljati 2 – 3 puta dnevno tokom 1 – 2 meseca da bi videli jasne rezultate. Prve vidljive promene možemo uočiti posle 3 – 4 nedelje.

Titan gel je u potpunosti napravljen od prirodnih (biljnih) sastojaka i nema neželjena dejstva. Među glavnim sastojcima su biljke koje se koriste u drevnoj kineskoj medicini. Ove biljke utiču na protok krvi, održavanje seksualne aktivnosti i ponašaju se kao afrodizijak.

U roku od mesec dana vaš penis bi trebalo da bude duži za 4 cm nego što je bio. Erekcije će vam biti dugotrajnije i tvrđe i moći ćete da duže uživate u seksualnom iskustvu.

Titan Gel – Uputstvo za upotrebu sa vežbanjem

 

Titan gel slikaLUBRIKANT: Temeljno namažite penis pre nego što počnete sa vežbom. U ovoj fazi se krema Titan Gel preporučuje za maksimalnu efikasnost tokom treninga

 

 

Osnova vezbe slikaNIVO – EREKCIJA: Masirajte penis laganim pokretima (ali nemojte biti preterano revnosni) da biste ga doveli do pola erekcije – ovo stanje penisa je optimalno za „ispumpavanje“ krvi.

OK ZAHVAT: sve dok Titan Gel stimuliše cirkulaciju krvi iznutra, to radite mehanički, stežući penis palcem i kažiprstom u znak „OK“ kao što je naznačeno na fotografiji sa leve strane. Ovo će biti vaš osnovni zahvat.

 

Titan Gel vezbeTitan Gel vezbeKRENITE OD OSNOVE: Uputstvo zahteva da se penis uvuče u njegovu bazu, što bliže stidnoj kosti.

 

 

 

Titan Gel vezbeTitan Gel vezbeKREĆITE SE PREMA GORE: Polako se krećite prema gore, važno je da izvršite optimalan pritisak na penis – opipljiv pritisak, ali ne i onaj koji uzrokuje bol.

 

 

Zavrsni deoZAUSTAVLJANJE PRED GLAVIĆEM: Kad ste stigli do glavića penisa, morate da stanete – ovo označava jedno ponavljanje vežbe, koje bi trebalo da traje oko tri sekunde.

PONAVLJANJE: Po završetku neophodno je – posle promene ruke – ponoviti celokupni postupak

 

Ako je svaki ovakav trening praćen primenom kreme Titan Gel, možete postići željeni efekat mnogo brže nego kada samo vežbate. Ova kombinacija udvostručuje efekat gela – spoljna stimulacija protoka krvi, mehanički aktivirana rukama, dopunjuje unutrašnju stimulaciju.

Ovo je uputstvo za upotrebu je najtačnije i najpotpunije. Sama krema je veoma efikasan proizvod. Tradicionalno nanošenje kreme na polni organ će takođe doneti željeni efekat, ali ako se kombinuje sa ovim tehnikama tehnikama za povećanje, efekat će se znatno ubrzati i pojačati.

Da rezimiramo  u kratkim crtama kako se koristi Titan gel – ovo su najvažnije tačke za postizanje rezultata:

 • Pre upotrebe Titan Gel kreme, penis treba oprati blagim higijenskim proizvodima;
 • Nakon prethodnog postupka, celu površinu oko genitalnog dela i penisa dobro osušite peškirom ili mekim salvetama;
 • Penis trebate da dovedete u stanje erekcije;
 • Iz tube istisnite od 0,5 do 2 ml gela;
 • Ravnomerno rasporedite gel po penisu (treba ga u potpunosti prekriti tankim slojem);
 • Namažite gel sve dok se u potpunosti nestane i ne upije;
 • Odredjen vežbe, koje mogu povećati efikasnost, omogućiće vam brže rezultate.
 • Posle ovih vežbi, operate genitalni deo se uz upotrebu higijenskih sredstava.

Ponovite ovaj postupak minimum 2 do 3 puta dnevno, u najmanjem trajanju od  1 do 2 meseca.

Prvi rezultati će biti vidljivi posle  3 do 4 nedelje od početka upotrebe.

Zašto odabrati Titan gel original?

Iako na ovom svetu ima mnogo skeptika, koji ne veruju u suplementaciju, Titan gel definitivno treba da probate.

Prodaje se u preko 50 zemalja širom sveta i dokazano je efikasan.

Sjajan je izbor za muškarce starije od 30 godina, koji su izloženi stresu i nesigurnostima. Zapamtite, uvek je bolje rešiti problem nego ignorisati ga.

Razlozi za:

Neke od najvećih prednosti Titan gela su:

 • Poboljšanje u kvalitetu erekcije
 • Povećava libido
 • Pozitivni efekti na prostatu
 • Povećava penis i do 7 cm
 • Lakoća upotrebe

Treba se okrenuti rešenjima koje pruža ovaj gel ukoliko imate slabe i kratkotrajne erekcije, imate slabo pokretljive spermatozoide, niste zadovoljni veličinom vašeg penisa, imate slab libido i ne zadovoljavate vašeg partnera.

Da budemo potpuno iskreni, mislimo da Vi najbolje znate kada nešto nije u redu. Stoga ako imate neki od navedenih problema i simptoma, vreme je da potražite pomoć.

Razlozi protiv:

Naravno, nećete moći da vidite momentalne rezultate i na to u startu morate biti spremni. Ovo nije magični gel kojim momentalno uvećavate penis. On sadrži prirodne sastojke koje treba apsorbovati i dopremiti u određenoj količini da bi došlo do željenog efekta.

Takođe, trebate biti spremni da malo i potrošite. Razumljivo, ovakvi proizvodi ne mogu biti besplatni i morate ih koristiti najmanje mesec dana.

Na kraju, ne postoji 100% garancija da će ovaj gel delovati na vas. Nažalost, svačiji organizam se razlikuje i ne možemo garantovati da jedna stvar koja većini pomaže, pomaže i vama.

Svakako, ako ne probate, kako ćete uopšte i znati da li deluje?

Kako doći do Titan gela?

Da biste poručili Titan gel, potrebno je da gore na stranici popunite formular za naručivanje sa neophodnim podacima. Ili da pozovete na broj telefona koji je na našem website-u.

U ponudi imamo razne akcije koje nude popuste na veću količinu.

Često su u ponudi i pojedinačni popusti. Na primer, za vreme pisanja ovog teksta, cena jedne bočice Titan gela košta svega 2000 rsd. Na ovu cenu, naravno, treba dodati i poštarinu.

ČUVAJTE SE FALSIFIKATA!

Od strane proizvodjača je navedeno da je moguće naići na jeftinije cene Titan gela, ali da proizvod može biti falsifikovan i dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema. Najbolje je da proizvod poručite sa našeg sajta gde ste sigurni da je u pitanju original sa zaštitnim hlogramom na ambalaži.

Mnogi internet sajtovi i njihove prodavnice prodaju lažni Titan Gel gde predstavljaju svoj produkt kao original. Ovakvi gelovi ne daju  rezultate  i često izazivaju alergijske reakcije.

Morate biti izuzetno pažljivi!

Mi smo zvanični distributer Titan Gel –a gde proizvode nabavljamo direktno od proizvodjača.

Originalni proizvod je veoma lako razlikovati od kopije.

Karakteristike originalnog proizvoda su sledeće:

 • Visokokvalitetna matirana crna ambalaža
 • Na originalnom pakovanju gela je crna kapa
 • Na pakovanju vek treba da postoje informacije o sastavu i proizvodjaču
 • U svakom proizvodu postoji uputstvo za upotrebu.

Mi kao ovlašćeni distributeri Titan Gel-a u Srbiji i stalno dokumentujemo sve moguće upotrebe i načine korišćenja.

Mi učimo na ličnim iskustvima i na potpuno poverljivim iskustvima naših klijenata.

Kao kompanija, smatramo da su hirurške metode preterane i preferiramo prirodne metode evolucije u ovom smeru.

Snabdevanje vršimo isključivo od farmaceutske laboratorije koja je vlasnik prava na proizvodnju ovog brenda.

Mi obavljamo prodaju, ali i pružamo podršku kupcima, kao i telefonsku asistenciju za pravilno korišćenje, savete i instrukcije.

Titan Gel najčešća pitanja – FAQ

Da li je tačno da krema Titan Gel može povećati penis?

Da, ako se koristi 4 nedelje strogo u skladu sa uputstvima.

Koliko može da traje jedno pakovanje/tuba?

Jedno pakovanje/tuba je dovoljno za 7 dana. Preporučujemo da se naručite za ceo mesečni paket(4 pakovanja) kako biste postigli maksimalne rezultate.

Da li jedno pakovanje može biti dovoljno efikasano?

Penis će početi da vam raste posle minimum 2 nedelje korišćenja. Najverovatnije neće doći do rezultata u prvih pet do sedam dana, ali  nekad se i to dogodi.

Koliko pakovanja je dovoljno da biste postigli maksimalan efekat?

Preporučujemo kupovinu od 4 paketa koja su dovoljna za mesec dana. Maksimalni rezultati se javljaju tek posle ovog perioda.

Za koliko centimetara će se penis povećati?

Ishod će biti krajnje individualan i zavisi od dosta faktora – genetske predispozicije: vašeg načina života, pušenja, alkohola, sna i izloženosti organizmu stresu. Posle 15-30 dana upotrebe, vaš penis može narasti u proseku 4-7cm, a u neretkim slučajevima i više.

Na koji način radi preparat Titan Gel? Zašto je potrebno raditi vežbe dok se koristi?

Preparat/krema Titan Gel ima unikatnu formulu sastavljnu od prirodnih sastojaka koji direktno deluju na vaš polni organ. U isto vreme, potreban je i fizički efekat da se pokrene podela ćelija. Zbog toga se preporučuje kombinacija kreme sa fizičkim vežbama.

Da li postoje bilo kakve kontraindikacije?

Ne postoje nikakve kontraindikacije. Titan Gel preparat je podvrgnut kliničkim ispitivanjima i pokazalo se da je hipoalergena. To znači da nema nikakvih alergijskih reakcija.

Da li će rezultati ostatju i posle prestanka korišćenja?

Kada koristite Titan Gel  povratak na predjašnje stanje ne postoji, pa rezultati ostaju do kraja života.

Da li prodajete originalni preparat?

Da, mi  smo zvanični uvoznik i distributer Titan Gel preparata.

Kako da razlikujem originalni prepatrat od kopije?

Najčešće, prevaranti falsifikuju naše proizvode u belim tubama(pakovanjima), koje nemaju baš ništa zajedničko sa originalnom kremom. Sa druge trane, to ne mora da znači da ne postoje kopije koje liče na originalni preparat gde se razlika u sastavu može se naći samo laboratorijskim uslovima. Mi vam preporučujemo da kupite Titan gel jedino sa naše web stranice i prodavnice.

Šta je sa anonimnošću, plaćanjem i isporukom?

Pakete šaljemo u sva mesta u Srbiji. Plaćanje se vrši samo kad preuzmete paket, nikako pre. 100% garantujemo anonimnost vas kao kupca. Svi paketi se šalju u neprovidnim pakovatima bez ikakvog natpisa. Niko od radnika iz kurirske službe ne zna šta se nalazi u paketu.

Kratak pregled

Titan gel je novina na polju proizvoda za poboljšanje seksualnih performansi. Otklanja sve nesigurnosti, diže vam samopouzdanje, snagu i energiju.

Sa korišćenjem Titan gela, povećaćete vaš penis, produžiti trajanje vaših erekcija, iskusiti bolje orgazme i podići performanse na viši nivo.

U pitanju je jedan od najpopularnijih suplemenata na svetu.

Rezultati će biti vidljivi već u roku od mesec dana.

S poštovanjem, vaša Titan Gel Srbija

Titan Gel Iskustva

Iskustva Janko 41 god slika

Mnogi muškarci su previše kritični prema svom polnom organu, verujući da je duži penis zadovoljniji nešto sa čime će žena biti potpuno zadovoljna. Sa vremenom (i iskustvom) dolazi do razumevanja da njena sreća ne zavisi od veličine.

Odnos, odanost i ljubav – to su glavne stvari u životu! Do sada nije bilo jednostavnih načina za povećanje muškosti ali su se nedavno pojavili.

Titan Gel je jedan od najsavremenijih proizvoda za povećanje penisa. Ovo je preparat koji je dokazao svoju efikasnost u kliničkim ispitivanjima i u stvarnoj upotrebi. Mnogim muškarcima je eliminisala probleme sa potencijom i povećao dužinu penisa. Proizvod je zaista jedinstven. On podstiče širenje krvnih sudova i veću prokrvljenost tkiva, jača erekciju i povećava trajanje polnog odnosa.

 

Titan Gel Iskustva Dr Stefan Medenica slika

Da budem iskren, bio sam vrlo skeptičan kada sam čuo za ove nove metode povećanja penisa. Da, to je poprilično čest problem kod mojih pacijenata, i koristili smo oprobane metode lečenja, od klasične medicine i lekova i tehnika, do razgovora sa psiholozima.

Jedan moj pacijen je doneo pakovanje Titan gel preparata i pitao me je za profesionalno mišljenje i savet. Nasmejao sam se i počeo da iščitavam listu sastojaka.

Ništa štetno nisam našao.

Ali nastavljao sam sa skepticizmom narednih nedelju ili dve, dok mi ovaj pacijent nije došao na kontrolu oduševljen sa uveravanjem da stvarno deluje.

Prepisao sam to placebo efektu, ali ubrzo zatim sam počeo da ga ispitujem sa većim brojem pacijenata, i gotovo svi su imali pozitivne efekte. U ispitivanju je učestvovalo 12 pacijenata i svi su imali povećanje penisa, bez ikakvih neželjenih dejstava.

Za sada. Titan gel je jedan od onih proizvoda koje prepisujem pacijentima i sa najtežim stanjima.

Titan Gel Iskustva Mirko Erceg slika

U poslednjih nekoliko godina, gelovi za poboljšanje „muškosti“ i erekcije su postali izuzetno popularni. U studiji u kojoj smo u laboratoriji i u kliničkim ispitivanjima, poredili Titan gel sa mnogim drugim konkurentnim gelovima iste ili slične namene, došli smo do zaključka da je Titan gel za najmanje 37% efikasniji od konkurencije.

Kada je u pitanju postizanje čvršće i dugotrajnije erekcije, istraživanje pokazuje i u tom segmentu ekstremnu efikasnost. Naime, 100 pacijenata u studiji na Filipinima, je popunjavalo upitnike vezane za ovaj problem i analize njihovih odgovora su ukazale na to da je kod 68 muškaraca od 100 došlo do poboljšanja dužine trajanja snošaja, dugotrajnijih i čvršćih erekcija posle korišćenja Titan gela.

Odlični rezultati za proizvod sa lokalnom primenom.

Titan Gel Iskustva Filip 26 godina slika

Ne podnosim pumpe i ostala pomagala, i često bolne procedure koje sam morao da koristim da bih malo povećao penis pre seksualnog odnosa.

Da, ponekad je pomagalo.

Ali uvek sam se osećao loše kad vidim moju devojku kako se smeši dok se ja spremam. Najgore bih se osećao kad mi kaže „Filipe, nije bitna veličina“, osećao sam se kao govno.

Nisam to više mogao da podnesem i prekinuli smo vezu. Posle nekog vremena sam naleteo na neki tekst sa Titan gel recenzije, i ubrzo sam bio na njihovom sajtu, rešen da probam i to čudo, što da ne.

Potpuno sam zadovoljan rezultatima. I dalje kupujem normalne kondome, ne XL ali mi se samopouzdanje vratilo, i osećaj kada dovedem devojku do orgazma je nešto najbolje u mom životu. Titan gel dejstvo je odlično a Titan Gel rezulati su iznad svih mojih očekivanja!

Titan Gel Iskustva Bizzzare Slika

Pre nego što sam kupio ovaj proizvod, čitao sam neke recenzije i neki intervju sa jednim Brazzers porno glumcem koji je rekao da ovaj gel stvarno deluje.

Pošto je bilo vrlo lako da se naruči preko neta i kristalno jasno kako se koristi, rešio sam da probam neposredno pre seksa. Erekcija je bila tvrđa, trajala je duže i penis mi se malo povećao, ne toliko izdužio, već više onako, udebljao.

Devojka mi je rekla da joj se dopada. Nadam se da će još porasti za koji dan, samo je potrebno strpljenje. Još jedan, možda i bitniji faktor je i niska Titan gel cena, te sam lagano mogao da ga priuštim.

Iskustva Dule Beograd slika

Godinama sam tražio neki proizvod poput ovog. Mrzim da gutam pilule, osećam se kao da se davim kad to radim. Operacija bi bila neko rešenje ali definitivno nije dolazila u obzir zbog ogromne cene.

Prvi put sam 2011. godine čuo za neke gelove za poboljšanje muških performansi, i našao sam neki no name na prodaju. Možda sam kupio lažnjak, pošto uopšte nije delovao. Zato sam i bio skeptičan kad sam čuo za Titan gel par godina kasnije.

Ortak mi je preporučio i posle nekog vremena sam ipak rešio da probam. On je dobio dodatnih 5 – 6 cm i devojka mu je bila oduševljena. Moji rezultati su dobijenih 6 cm u dužini i 1,5 u širini. Neverovatno, ni u najluđim snovima nisam mogao da zamislim tako nešto dok nisam probao Titan gel.

Iskustva Luka 32 godine slika

Oduvek sam imao dobar seksualni život sa svojom devojkom. Ali negde duboko sam znao da može to i bolje. Uz to sam i oduvek maštao o većem penisu koji bi mi pružio bolju zabavu a mom partneru veći užitak. Zato sam rešio da probam Titan gel, nešto sasvim novo.

Za samo 4 nedelje, penis mi je porastao za 5 centimetra. Uz to, digao sam seksualno iskustvo na novi nivo.

Iskustva Nikola 35 godine slika

Celog života sam se stideo i osećao loše zbog veličine mog penisa (13 cm ), i iako sam veoma lep muškarac i nikad nisam imao problema sa ženama i devojkama, znao sam da ne mogu potpuno da ih zadovoljim pri penetraciji tokom odnosa.

Pre 5 godina sam oženio predivnu ženu koja me obožava uprkos malom penisu, i nikad nije pokazivala nezadovoljstvo u seksu, ali ja znam da ne mogu potpuno da je zadovoljim i to me izuzetno frustrira.

Čitao sam na Titan gel forum sajtu, malo sam se informisao na netu, pročitao nekoliko recenzija, čak sam i popričao sa prijateljem lekarom. I posle dužeg premišljanja, odlučio sam da probam.

Posle svega 4 nedelje, dobio sam 5 cm na dužini, nešto malo i na debljini.

Žena je oduševljena, seks je sjajan, čak mogu reći i duplo bolji nego ranije, i svakako ću nastaviti da koristim ovaj preparat. Čak i da ne dobijem da dužini više, energija koju mi daje, vredi svake pare.

Titan Gel rezultati su fantastični!

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Titan Gel
Product Name
Titan Gel
Price
rsd 1499
Product Availability
Available in Stock

35 Comments on Titan Gel

 1. Dobro vece, evo da ja iznesem svoje iskustvo sa ovim gelom.

  Ja koristim Titan gel gold evo vec skoro mesec dana, i mazem ga ujutru i uvece, s tim da uvece radim vezbe istezanja,ne i ujutro, da ne preteram sa istezanjem tkiva, i za sad sam primetio da mi je tvrdji penis,ali duzina mi se mozda povecala za svega 2-3 mm, a i obim takodje toliko. Napominjem da sam kupio original gel, sa hologramom, na zvanicnom sajtu.

  Ja nakon koriscenja ne ispiram penis, nego se tusiram toplom vodom uvece pre samog nanosenja, jer sam video da se tako preporucuje.

  Da bi penis bio pogodniji za vezbu,i onda posle toga osusim penis peskirom i namazem ga jednim slojem gela, pa kad upije posle 3-5 minuta, onda stavim vise, i radim vezbe istezanja oko 5 minuta, to je moja procedura.

  Zanima me da li neko mozda i ne moze ocekivati vece povecanje zbog genetike, jer sam video na sajtu gde se prodaje gel da sve zavisi i od kolicine sna, izlozenosti stresu, pusenja i nacina zivota uopsteno, mozda sam ja ranijim koriscenjem jedne druge kreme mesecima, vec dosao do maksimuma povecanja, a da toga i nisam svestan?

  Uglavnom, osim ovih par milimetara u duzini i obimu, stvarno mnogo vise mogu da izdrzim pre ejakulacije, cak i sat,dva pri masturbaciji npr., to je jos jedna super stvar koju sam dobio ovim gelom, ali me zanima posto imam jos 2 tube, da li ipak mogu ocekivati da mi se jos poveca penis, jer na zvanicnom sajtu se navodi da je povecanje do maksimum 4 cm za mesec dana, a ja sam mnogo manje dobio.

  Takodje, svugde se navodi da je 1 tuba dovoljna za 7 do desetak dana upotrebe, a ja sam gel koristio od 15. jula po 2 puta dnevno, i jos uvek koristim tu prvu tubu, a danas je tacno mesec dana proslo otkako koristim gel, i mozda mi je ostalo za jos dan, dva koriscenja, tako da i tu mi se ne slazu zvanicni podaci sa mojim iskustvom.

  Osim ovog navedenog zeleo bih da vas pitam, posto sam pre neki dan nakon duzeg masturbiranja, a uz nanosenje gela par sati ranije, osetio na gornjoj strani penisa, pre samog glavica, sa leve i desne strane mali bol, cudan nelagodan osecaj, kao da sam mozda preterao sa stimulacijom, kao da mi je previse krvi u tkivu penisa, da li se to desava i da li je to normalno?

  Ja bih inace licno bio zadovoljan i ako bih nakon potrosene 3 tube dobio 2 cm u duzini, umesto navedenih maksimalnih 4 cm za mesec dana, ali ocigledno da ce mi ove 3 tube trajati skoro 3 meseca,jer tek sad kao sto sam rekao sam skoro potrosio prvu tubu posle mesec dana koriscenja.

  Da li mi mozete reci jel imam sanse da povecam penis za bar 2 cm za jos 2 meseca upotrebe? Molim vas za odgovor na sva moja pitanja, zaista sam uporan u ovome jer zelim da povecam penis, trenutno mi je 13.5 cm u maksimalnoj erekciji.

  • Poštovani, hvala što se nam se obratili.

   Za dva meseca bi trebalo da dobijete još minimum 2 cm ako pravilno koristite Titan Gel kremu. Ako osetitie bol pri masturbiranju, prestanite da je koristite bar neko vreme jer ste verovatno preterali sa stimulacijom. Odmorite malo ako vam se to desi.

   Pozdrav!

 2. Da li gel treba nanositi i na glavicu?

  Da li je dovoljno prstom razmazati gel po penisu i ostaviti da koza sama upije ili se mora utrljavati( kad utrljavam imam osecaj da mi pola gela ostane na prstima )

  Hvala unapred!

  • Poštovani, hvala što ste nam se obratili.

   Titan gel treba utraljavati na co penis uključujući i glavić i ostaviti ga da upije. Ta praksa se pokazala kao najdelotvornija. Gledajte da ne istisnete mnogo pri korišćenju tako da vam neće ostati previše po rukama.

   Pozdrav!

  • Ovaj proizvod nema neke naznačene mere opreza, ali prati uopšte mere zdravog razuma koje se inače primenjuju pri upotrebi bilo kog suplementa kako bi izbegli i najmanje neprijatnosti, koliko god one bile male i malo verovatne. Stoga, preporučuje se da se Titan Gel koristi bez prestanka u trajanju do 6 meseci, iako proizvođač nigde striktno to ne navodi.

   Nakon tih 6 meseci, trebalo bi da napravite pauzu u trajanju od mesec ili dva. Zašto? Zato što vremenom i dugim korišćenjem određenog leka, samo telo može da razvije toleranciju na aktivne sastojke, koje onda može dovesti do smanjenja efektivnosti samog gela. Dakle ako primetite da su efekti gela nešto slabiji posle 6 i više meseci korišćenja, savetuje se primena male pauze.

   Dovoljno u trajanju od 30 do 60 dana.

  • Sastojci koji se koriste u Titan Gel kremi su 100% prirodni, te njegovo korišćenje nema te osobine koje mogu dovesti do nuspojava. Ako uporedimo sa drugim kremama za uvećanje penisa, kod Titan gela nije moguće da dođe do crvenila, svraba, opekotina ili bilo kojih drugih neprijatnih iskustava prilikom korišćenja.

   Iako Titan Gel ne predstavlja nikakav rizik, poznato je da mnogobrojne druge metode za uvećanje penisa mogu imati ozbiljne nuspojave i neželjene efekte. Na primer, Viagra može uzrokovati povećanje frekvencije rada srca i dovesti do simptoma srčanog udara, poremećaje u vidu, erekcije koje traju duže od 4 sata, bolne erekcije, nepravilan rad srca, crvenilo u licu, glavobolja, bol u grudima, otežano disanje, stomačni problemi i sl.

   Koristeći drugo poređenje, Titan Gel je prirodna, bezbedna i pristupačna alternativa drugim rešenjima za uvećanje penisa. Ta alternativna rešenja često mogu biti rizična, skupa, sa opasnim posledicama po zdravlje i život pacijenta. A kada se radi o genitalnoj regiji, mislim da niko nije voljan da rizikuje integritet polnog organa ili seksualne funkcije.

   Ideja koju pokušavamo da prenesemo i naglasimo je ta da je Titan Gel bezbedna solucija za povećanje penisa, bez rizika od neželjenih dejstava, napravljena od potpuno prirodnih sastojaka. Stoga, Titan gel mogu koristiti ljudi sa kompromitovanim stanjem, bolesni, koji inače zbog nuspojava ne bi smeli da koriste lekove poput Viagre i drugih rešenja za ED. Titan gel ne utiče na srce ili srčani rad ni na koji način.

   Titan Gel je kompletno prirodni gel za povećanje penisa i ne koristi genetski modifikovane organizme, toksične sastojke, ukuse, veštačke aditive ili konzervanse. Ta činjenica dodatno dobiija na težini kada se zna da ova krema nema niti jedan veštački sastojak.

 3. Poštovanje, molim vas za odgovor. Zanima me pošto sam iscitao sve vaše odgovore na pitanja posetioca sajta, pošto sam naručio titan gel gold, da li se razlikuje u sastojcima od klasičnog titan gela, jer na slikama na netu na obe tube su isti sastojci. Već dugo sam koristio jednu drugu kremu za povećanje, i radio vežbe mesecima i dobio sam oko 1-1,5 cm u dužini i oko pola cm u obimu, zanima me da li gel mora da se nanosi na penis u erekciji, ili može i u minimalnoj erekciji. Takodje, vi ste ovde naveli da se nakon nanošenja treba istusirati a meni u uputstvu piše da bar 24 sata ne treba ispirati penis nakon nanošenja. Ja trenutno koristim ovaj gel 5 dana, i radim vežbu koju ste naveli, da li mogu još neku drugu vežbu raditi umesto te, pošto sam radio još i vezbu visesmernog istezanja prilikom korišćenja kreme pre kupovine ovog gela. Još me zanima da li je bolje nanositi ga dva puta dnevno jer do sad sam ga nanosio samo uveče pred spavanje, da li su bolji rezultati kada se nanosi dva puta dnevno? Unapred zahvalan na odgovoru, izvinite na podužem pitanju ali već dugo imam nedoumice oko ovog gela a već par godina sam koristio razne kreme, unapred zahvalan na odgovoru!

  • Poštovani ovo su odgovori na vaša pitanja:

   1. Titan gel skoro da se ne razlikuje po sastavu
   2. Poželjno bi bilo da sa nenaosi u maksimalnoj erekciji.
   3. Možete se istuširati posle odmah treatmana čim se gel osuši.
   4. Dodatne vežbe koje radit neće štetiti krajnjem rezultatim, mogu ih samo poboljšati.
   5. Optimalno je da ga nanosite jednom dnevno, ako ako vi vidite bolji učinak posle dva nanošenja dnevno nastavite kako vama odgovara.

  • Da. Sve što je potrebno je da nanesete gel na penis prema priloženim uputstvima. Čak iako već imate poprilično velik penis, to vas ne sprečava da probate proizvod i dodate još koji inč na trenutnu dužinu.

  • Zavisi od toga šta želimo od života i koje su nam ambicije. Uopšte ne mora biti loša stvar to što vam je penis prosečne veličine. Ipak, ako se vodimo prema poverljivim svedočanstvima žena, većina njih kaže da, da bi bila potpuno zadovoljena u krevetu, veličina penisa bi trebalo da bude nešto iznad prosečnih vrednosti.

  • Nedovoljno je samo imati gel za povećanje penisa koji deluje. Proizvod koji koristite mora biti apsolutno bezbedan i garantovano bez neželjanih dejstava. Uz Titan gel, možete biti bezbrižni i sigurni da koristite potpuno bezbedan proizvod.

   Ova krema za muškarce kojom utičemo na povećanje penisa, libida i erekcija, sadrži samo totalno bezbedne sastojke kako za površinu kože tako i za sam penis.
   Ovi sastojci su pažljivo odabrani, pomešani u savršenoj razmeri i tako upakovani da osiguraju maksimalne benefite kome god da se odluči za njihovu upotrebu.

   U deklaraciji proizvoda, u poljima predviđenim za nuspojave, primetićete da ne stoji više od jedne rečenice. Ovaj proizvod nema neželjena dejstva. Kako bi stekli jasniju sliku o ovom gelu, potražite dodatne informacije preko interneta.

  • Tubu Titan Gela treba držati dalje od sunca (skladištiti u fioku, ormar) na temperaturi koja ne prelazi 25 stepeni Celzijusa. Očigledno je da se Titan Gel ne preporučuje osobama mlađim od 18 godina i ne treba ih koristiti kao kontracepcijske metode (kondomi imaju tu svrhu, momci).

  • Kada postavite pitanje o prosečnoj veličini penisa, zapravo postavljate dva pitanja. Koja je prosečna veličina opuštenog, a koja penisa u punoj erekciji. Za opuštene penise, normalna dužina je negde oko 7.5 do 10 cm, a za penise pod punom erekcijom, brojke se kreću od 13 do 18 cm.

 4. Po mom ličnom mišjenju, muškarac nema veće brige u svom životu od penisa koji je premali.

  Potpuno sam bio blokiran da se uopšte približim devojci, osećao sam teskobu što neću moći zadovoljiti svoju devojku.

  Ona je bila je veoma razumna, ali čak ni to nije bilo dovoljno da popravi naše odnose.

  Zbog toga sam kupio Titan Gel i posle nekoliko nedelja osetio sam promenu.

  Sada mogu imati seks nekoliko sati i postići potpuno seksualno zadovoljstvo baš kao i moja lepša polovina.

  • Titan Gel je poprilično korisna krema koju muškarci upotrebljavaju kako za lečenje erektilne disfunkcije, tako i za povećanje libida, a i njegovom upotrebom dolazi do povećanja penisa. Ovaj gel je 100% bezbedan proizvod. Napravljen je od prirodnih, organskih sastojaka, uglavnom biljnog porekla.

  • Titan Gel je korisna krema za muškarce koja im pomaže u borbi sa Erektilnom disfunkcijom, a ujedno i povećava libido i veličinu penisa. Ova krema je 100% bezbedan biljni proizvod koji je napravljen od poptuno prirodnih sastojaka poput jagode i vrbene. Radi se o apsolutno efektivnom i bezbednom proizvodu.

  • Titan Gel deluje zato što je to gel koji povećava veličinu penisa širenjem krvnih sudova penisne regije. Time omogućava bolju prokrvljenost penisa, a kao rezultat i veću i zdraviju erekciju. Sastav gela je potpuno bezbedan i ne postoje nikakvi rizici kod upotrebe Titan Gela. Proizvod je potpuno testiran i u proizvodnji se koriste samo najbolji i najzdraviji sastojci.

  • Dva puta dnevno, jednom ujutru jednom uveče, na sveže istuširano telo treba nanositi Titan Gel. Sam proces se izvodi tako što uzmete malu količinu gela i intenzivno utrljavate celom dužinom penisa. Utrljavanje se vrši dok koža potpuno ne apsorbuje gel. Ovaj proces može potrajati i nekoliko minuta.

  • Kako je Titan gel napravljen od potpuno prirodnih i organskih sastojaka koji poboljšavaju protok krvi kroz genitalnu regiju, prirodno povećanje penisa se može očekivati. Dakle, bez neželjenih efekata, Titan gel daje samo pozitivne, željene, vidljive i trajne rezultate.

  • Kao rezultat upotrebe gela po pravilu dobijamo normalne, čvrste erekcije i povećanje penisa. Gel utrljavamo po propisu, nekih 10 do 15 minuta, dok se gel ne upije u kožu, onda nanosimo sledeću dozu. Kada se ceo proces privede kraju, penis operemo toplom vodom da bismo dodatno pospešili protok krvi kroz genitalije.

  • Titan Gel Rezultati
   Savetuje se ponavljanje ovog procesa jedan do tri puta dnevno i to u trajanju od mesec do dva meseca. Rezultati i rast se dešavaju od početka korišćenja u roku od 3 do najkasnije 4 nedelje. Gel je potrebno naneti na penis, utrljavati po propisanom režimu i po završetku procesa, sačekati da koža potpuno upije sve ostatke gela.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.